1. Nybil
  2. Hvorfor bZ4X
Jeg ønsker å...

Hvorfor kommer du til å like bZ4X?

Det er mange gode grunner til å velge bZ4X som din neste bil. Fantastisk fremkommelighet, sikkerhet i toppklasse, god plass og masse kjøreglede. På denne siden finner du en bred oversikt over mange av grunnene til hvorfor denne bilen kan være den rette for deg.

Kjøreegenskaper

Bli med på en kjøreopplevelse som tar deg med inn i fremtiden! Toyota bZ4X kombinerer avansert teknologi og nyskapende design for å levere en behagelig, trygg og spennende kjøreopplevelse. Opplev den stille og kraftfulle elektriske drivlinjen som gir deg øyeblikkelig akselerasjon, samtidig som den gir deg en behagelig og miljøvennlig kjøretur.

Og når det gjelder håndtering, er bZ4X i en klasse for seg. Med sin unike firehjulsdrift, med perfekt 50/50 kraftfordeling takket være separate 80kW motorer på for- og bakaksel, får du enestående stabilitet og kontroll uansett veiforhold. Og når det virkelig gjelder, har vi inkludert X-MODE-kjøremodusene som vil hjelpe deg gjennom selv de mest krevende kjøresituasjonene, slik at du kan komme trygt frem uansett hva naturen kaster på deg.

bZ4X er utstyrt med et sofistikert multimediasystem som tilbyr over-the-air (OTA) oppdateringer og sømløs integrasjon med Apple CarPlay og Android Auto. Du vil alltid være oppdatert og tilkoblet, uansett hvor du kjører. Og når det kommer til sikkerhet, kan du stole på vår T-MATE sikkerhetspakke som gir deg alt du trenger for å holde deg og dine passasjerer trygge på veien.

Bli med på reisen mot fremtiden med Toyota bZ4X - en elbil som tar kjøreopplevelsen til nye høyder med fremkommelighet i særklasse og uovertruffen sikkerhet.

Rekkevidde

Er du ny elbileier og føler at det er en hel verden av ting å ta hensyn til og lære? Vel, det kan virke overveldende i begynnelsen, men tro på oss når vi sier at det fort blir en ny normal for deg. Når det gjelder å maksimere rekkevidden på din elbil, er det visse faktorer du bør ha i bakhodet: kjørestilen din, nyttelasten du har med, utetemperaturen, hjuldimensjonene, underlaget du kjører på, batterivedlikeholdet og til og med veivalgene du tar. Men ikke fortvil!

Her kan du lese om hva du burde tenke på for å oppnå så lavt forbruk som mulig når du kjører elbil og hvordan vår bZ4X presterer under forskjellige forhold. 

Eiere av bZ4X

Lurer du på hvordan det føles å være eier av en helelektrisk bZ4X? La deg inspirere av ulike livsstiler og behov som bilen tilfredsstiller. Enten du befinner deg i et område som krever særdeles god fremkommelighet, har behov for en høy nyttelastekapasitet, eller kanskje du er en småbarnsfamilie som trenger romslig plass til barneseter og barnevogn, så har bZ4X alt du trenger! Og hvis sikkerhet er ditt aller viktigste kriterium, vil du bli imponert over de førsteklasses sikkerhetsfunksjonene den byr på. Her kan du lese hva bZ4x-eiere mener om bilen sin. 

Lading

Utforsk mulighetene for å lade din elbil på en måte som passer til deg og din livsstil.Her finnes det flere alternativer som vil gjøre det enkelt å holde elbilen din ladet og klar til å kjøre mil etter mil. Enten du foretrekker å lade hjemme ved hjelp av en praktisk veggboks, eller om du har muligheten til å lade på jobben eller på offentlige ladestasjoner, så finnes det en løsning som passer perfekt for deg og dine behov.

Her kan du lese om de forskjellige lademulighetene du har, kostnader, og hva som er best for elbilbatteriet ditt. I tillegg kan du lese om Toyotas ladenettverk og hvilke fordeler du har ved å bli medlem.  

Garanti og forsikring

Vi vet hvor viktig det er for deg å ha en elbil som er pålitelig og holder seg i toppform i mange år. Derfor tilbyr vi svært gode garantier som sikrer at du kan eie en bZ4X med tillit og ro i sjelen. Selv om elbiler krever mindre vedlikehold enn biler med forbrenningsmotorer, vet vi at batteriet er hjertet i din elbil.

Derfor har vi skapt Toyota Relax - en serviceaktivert garanti som tar vare på deg og ditt elbilbatteri. Vi garanterer at du vil beholde minst 70% av batteriets opprinnelige kapasitet etter 10 år. Og ved å følge de årlige servicene og batterihelsesjekkene, vil du nyte en omfattende bilgaranti, inkludert batterigaranti, i hele 10 år for din bZ4X. Det er også forskjeller på hvilke forsikringer som er mest gunstig for elbiler. 

Vi vet også at forsikring er viktig når det gjelder elbiler. Derfor har vi skreddersydd Toyota Forsikring spesielt for bZ4X, med ekstra gode betingelser som gir deg den tryggheten du trenger for å ta fatt på veiene.

Bli med i Toyota-familien og nyt å ha en bil og et elbilbatteri som vil holde seg i topp stand i årevis fremover!