1. Nybil
 2. Presentasjon
Kontakt oss
Kontakt oss

Endre modell

bZ4X Executive Bitone

SUV 5d

Toyota bZ4X
Dark Blue Mica / Black roof (2MT)

Pris fra

569800.0

Standardmotor

Elektrisk 218 hk

Standardgaranti

5 år / 200.000 km

Toyota bZ4X

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/no/no

Pris fra
569800.0
(Ink. MVA)

Alle data for drivstofforbruk og CO2-utslipp er oppgitt etter laboratorietester i hht. offisielle EU-bestemmelser. De oppgis for å kunne sammenlikne biler og vil nødvendigvis ikke reflektere det forbruket du oppnår under kjøring


Utforsk i 360°

 • Design

  Unik stil

  Toyota bZ4X har designet et karosseri som kombinerer det stilige og avanserte utseendet til en elbil med et tydelig SUV-design. Fronten er karakterisert av smale lykter og et design som skal bli et felles kjennemerke for modellene i bZ-serien. Som en del av designet vil forskjellige aerodynamiske elementer bidra til økt rekkevidde. Blant annet åpninger i støtfangeren foran for mykere luftstrøm og underside med heldekkende deksel. Den tynne, nedre grillen har en lukkefunksjon som justerer seg for å styre kjøleluft til batteriet og bidrar til å redusere luftmotstand.

 • Utmerkede kjøreegenskaper

  Elbilen bZ4X leveres både som en forhjulsdrevet tohjulstrekker og med firhjulsdrift, med elektrisk motor på henholdsvis 150 kW (204 HK) og 160 kW (217,5 HK). Disse gir bilen en akselerasjonstid fra 0-100 km/t på 7,7 sekunder og 8,4 sekunder.

 • Supre batteriytelser

  Etter 25 års med utvikling av høykapasitetsbatterier, tilbyr Toyota en elbil med bekymringsfri rekkevidde med batterier som er like gode, år etter år. Litiumion-batteriet har en kapasitet på 71,4 kWh som forventes en rekkevidde på opptil 511 km* (WLTP-norm).

 • Sikkerhet du kan stole på

  Toyota bZ4X forsterkes også med 3. generasjon av Toyota Safety Sense (TSS) med nye, forbedrede funksjoner for å gi beskyttelse mot et enda bredere spekter av vanlige ulykkeshendelser. Vår ultimate mål er alltid «Null liv tapt eller alvorlige skader i trafikkulykker».

Fullskjerm Lukk
Dra for å rotere Swipe