1. Nybil
 2. Presentasjon
Jeg ønsker å...

bZ4X Active

SUV 5d

bZ4X - Active - SUV 5d
Pris fra
kr 433 800
Månedsleie fra
Finansiering
 • 18" alufelg med 5 eiker kapsel
 • Svarte takrails
 • Nøkkelfri smart inngang & start system
Elektrisk 204 hk

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/no/no


Utforsk i 360°

 • Design

  Unik stil

  Toyota bZ4X har designet et karosseri som kombinerer det stilige og avanserte utseendet til en elbil med et tydelig SUV-design. Fronten er karakterisert av smale lykter og et design som skal bli et felles kjennemerke for modellene i bZ-serien. Som en del av designet vil forskjellige aerodynamiske elementer bidra til økt rekkevidde. Blant annet åpninger i støtfangeren foran for mykere luftstrøm og underside med heldekkende deksel. Den tynne, nedre grillen har en lukkefunksjon som justerer seg for å styre kjøleluft til batteriet og bidrar til å redusere luftmotstand.

 • Utmerkede kjøreegenskaper

  Elbilen bZ4X leveres både som en forhjulsdrevet tohjulstrekker og med firehjulsdrift, med elektrisk motor på henholdsvis 150 kW (204 HK) og 160 kW (218 HK). Disse gir bilen en akselerasjonstid fra 0-100 km/t på 7,5 sekunder og 6,9 sekunder.

 • Gode batteriytelser

  Etter 25 års med utvikling av høykapasitetsbatterier, tilbyr Toyota en elbil med god rekkevidde og med batterier som er like gode, år etter år. Litiumion-batteriet har en kapasitet på 71,4 kWt brutto og 64 kWt netto.

 • Sikkerhet du kan stole på

  Toyota bZ4X forsterkes også med 3. generasjon av Toyota Safety Sense (TSS) med nye, forbedrede funksjoner for å gi beskyttelse mot et enda bredere spekter av vanlige ulykkeshendelser. Vår ultimate mål er alltid «Null liv tapt eller alvorlige skader i trafikkulykker».

Fullskjerm Lukk