1. Toyota Gazoo racing
Jeg ønsker å...

Flytter grenser for å bli bedre

I mer enn 60 år har vi flyttet grensene for bilene og folkene våre i motorsport. Med å utvikle nye teknologier og løsninger for de ekstreme forholdene i konkurranser, fortsetter vi innovasjonsprosessene i vår jakt på stadig bedre biler. Med avanserte hybridteknologier og eksperimentell hydrogendrift, er vi engasjert i å akselerere utviklingen av bærekraftig motorsport som gir spenning og glede til våre fans og kunder i dag og i fremtiden.
Tilbakeblikk på ett år med store øyeblikk for teamet Toyota Gazoo Racing

Ikke bare for sportens skyld

Vi hater å tape. Men samtidig er det erfaringene og vår glede over nye erfaringer som gjør oss sterkere. Siden vi har vunnet flere mesterskap i en rekke forskjellige grener av motorsport, skjer utviklingen vår under ekstreme forhold på de vanskeligste veier og underlag. Det er her vi former våre mannskaper, våre produkter og skaper en ny generasjon av bilsportfans.

 • WORLD RALLY CHAMPIONSHIP (WRC)

  Etter å oppnådd fullt hus med WRC-titler i 2021, går TOYOTA GAZOO Racing World Rally Team i en ny Rally1-tid med lyst på enda mer. Med den helt nye, hybriddrevne GR Yaris Rally1 i front for vår nye satsing, er vi klare til å flytte grenser på verdens tøffeste rallyetapper.
   

 • WORLD ENDURANCE CHAMPIONSHIP (WEC)

  Etter å ha skapt historie med å vinne Le Mans 24 timers 4 ganger på rad, og vunnet det første Hypercar World Champions i 2021, fortsetter TOYOTA GAZOO Racing innsatsen for å innovere og finpusse ytelsene i rekordbilen GR010 Hybrid, slik at den er klar for de nye utfordringene vi ser i horisonten.

 • WORLD RALLY-RAID CHAMPIONSHIP (W2RC)

  Som vinnere av verdens tøffeste rally i 2019, startet TOYOTA GAZOO Racing et nytt W2RC-år spektakulært med seier i sesongåpningen i Rally Dakar 2022, som er den ultimate testen av kvalitet, slitestyrke og pålitelighet. Og rett nok, det var akkurat det den råsterke GR DKR Hilux T1+ ble skapt for å gjøre.

 • GR86. Ekte GR-følelse

  Lukk opp døren til den spennende GR-verdenen, og vær klar til å oppleve virkelig Waku-Doki. GR86 har lav vekt og stylingen er influert av TOYOTA GAZOO Racing. Effekten kommer fra en frontmontert boxermotor på 2,4 liter som driver bakhjulene. Og resultatet? Rendyrket adrenalinpumping for den som sitter bak rattet. 

 • GR YARIS. Endeløs begeistring

  GR Yaris skiller seg fra alle andre i klassen. TOYOTA GAZOO Racing World Rally Team har vært med i utviklingen for å overføre motorsportsteknologi og ekspertise til veien. Denne modellen kombinerer lav vekt, en kraftfull turboladet motor på 1,6 liter og det avanserte GR-FOUR 4WD-systemet for å gi ustoppelig kjøreglede på hver eneste tur.

 • TOYOTA GR SUPRA. Den følelsen

  Etter 17 års pause, er det ikoniske Supra-navnet tilbake for å fronte Toyotas GR-modeller. Ytelsene er fintrimmet av TOYOTA GAZOO Racing. Dermed er dette blitt en sportsbil i sin reneste form med perfekt 50/50-vektfordeling, bakhjulsdrift og motorer som får hjertet til å slå raskere både på veien og på bane. 

For førere som elsker å kjøre

Bli kjent med den spennende GR-Serien. Rendyrkede sportsbiler med DNA fra motorsport.
Bli kjent med GR-Serien

Særpreg i hver minste del

Bli kjent med de spesielle GR SPORT-modellene. Inspirert av TOYOTA GAZOO Racing for å gi hverdagen en energiboost.
Bli kjent med GR SPORT

Vis hva hjertet ditt banker for

TOYOTA GAZOO Racing-kolleksjonen har noe for alle som søker spenning. Enten du liker vår satsing på WEC og WRC eller har sansen for vår GR-modeller, er kolleksjonen grenseløs. Vis hva du liker.