1. Toyota Gazoo racing
  2. Toyota GR Supra
Jeg ønsker å...

GR SUPRA

Legenden er tilbake

Inspirert av mer enn 50 års rik historie, leverer den nye Toyota GR Supra vår reneste kjøreopplevelse hittil. Med en spennende mix av effekt, balanse og smidighet gir den entusiaster en enestående opplevelse av kjøreglede.
Se spesifikasjonene

For følelsen

Den frontmonterte rekkesekseren i den nye Toyota GR Supra har alle ingrediensene som skal til for å stimulere sansene. Den trives både på vei og bane og leverer 340 HK (DIN) fra den turbomatede motoren på 3,0 liter som leverer sømløs effekt og øyeblikkelig respons.

 

Se spesifikasjonene

A90 Edition

Vi introduserer Toyota GR Supra A90 Edition. Den skiller seg dramatisk ut med mattlakk i Storm Grey med 19" mattsorte aluminiumfelger og setetrekk i rødt skinn. A90 Edition er laget for å markere Supra-arven og er begrenset til 90 biler. Toyota GR Supra A90 Edition tilbys eksklusivt til de aller første europeiske kundene som allerede har forhåndsbestilt.
A90 Edition

Racing-DNA

Den nye Toyota GR Supra er den første globale GR-modellen som produseres av TOYOTA GAZOO Racing. Den nye Toyota GR Supra drar nytte av all den læringen vi har fra konkurranser på høyeste nivå for å gjøre den til en ren sportsbil som føler seg hjemme på bane - nær grensen - eller ute på din favorittstrekning på landeveien.

 

Racing-DNA

Suprahistorien

Supra er utvilsomt Toyotas mest berømte sportbilnavn. De legendariske røttene kan føres tilbake til den vakre Toyota 2000GT fra 1960-tallet, og senere for den rollen den spilte i filmer og populærkultur. Den har inspirert mennesker i alle generasjoner over hele verden.
Suprahistorien