Toyota bremseskiver og -klosser

Sørger for en sikker stopp

Bremsesystemet har et hardt liv og må leve med hverdagens stadige småpress til en og annen plutselig bråstopp. Som det viktigste sikkerhetsutstyret i din Toyota, er muligheten for å redusere hastigheten og til å stoppe, spesielt i vanskelige kjøreforhold og nødsituasjoner - helt og fullt avhengig av at bremsene dine fungerer maksimalt.

Hvordan virker bremsesystemet ditt?

Når du trykker inn bremsepedalen med foten din, setter du trykk på bremsevæsken som presser inn kaliperstemplene på hvert av hjulene, som så sørger for at bremseklossene trykkes inn på begge sider av bremseskivene som roterer sammen med bilhjulene. Friksjonen senker bilens hastighet og til slutt stopper den.

Bremseskiver og -klosser slites over tid og trenger utskifting, ettersom det er ekstremt farlig å kjøre med utslitte bremsedeler. Det er forskjellige "symptomer" på at bremsene er slitt og som du bør være oppmerksom på. Her er det du skal legge merke til:

  • Om bilen trekker til den ene siden når du bremser, kan det indikere at bremseklossene er ujevnt slitt
  • Knirking og skriking
  • Bremselengden øker
  • Bremseskivene er slitt til under minimumstykkelsen og trenger utskifting
/
/

Bruker du originale Toyota bremseklosser og -skiver på bilen din kan du kjøre videre uten bekymringer:

  • Alle originale Toyota bremseklosser og -skiver er laget av høyverdige materialer og er designet og testet for at sikkerheten og ytelsen skal være maksimale
  • Effektive bremser knirker og skriker ikke, slik at lydløs bremsing med bremsekomponenter fra Toyota sier alt
  • Det finnes originaldeler som passer perfekt til hver eneste Toyotamodell. Derfor går utskiftingen raskt og delene passer perfekt.
  • De er utviklet på grunnlag av vår inngående kunnskap om Toyotamodeller som bare vi har
  • Alle våre Optifit bremsedeler har konkurransedyktige priser

For å kunne kjøre sikkert, er det nødvendig å få sjekket bremsene regelmessig av et autorisert Toyotaverksted.

Bestill service online kun med noen tastetrykk

Flere Toyota originaldeler

Dro Norge rundt med 77-modell fra Toyota Dro Norge rundt med 77-modell fra Toyota Tor Martin og samboeren har tilbakelagt 4600 kilometer i sin Corolla KE30. Her kan du lese alt om Norgesferien på fire hjul. Norsk bilpresse har testet nye Yaris Hybrid Norsk bilpresse har testet nye Yaris Hybrid Den nye Yaris Hybrid er endelig på plass i Norge, og bilpressen har latt seg imponere over fjerde generasjon av den legendariske småbilen. Aasbø og Toyota med ny GR Supra Aasbø og Toyota med ny GR Supra Det er ti år siden Toyota Norge og Fredric Aasbø innledet et samarbeid på racerbanen, og nå er de første bildene av den tidligere verdensmesterens nye driftingbil publisert. Legenden Land Cruiser er oppgradert Legenden Land Cruiser er oppgradert Kombinasjonen av utmerket kvalitet, driftssikkerhet og pålitelighet, makeløse offroad-egenskaper og et stadig høyere nivå for luksus, komfort og prestisje har gjort den ikoniske offroaderen Land Cruiser unik i sitt segment. Nå løftes nivået nok et hakk.
Dine personverninnstillinger

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen på siden vår, for å levere tjenester fra tredjeparter, for å hjelpe oss med å forstå og forbedre hvordan nettstedet fungerer, og for å gjøre vår kommunikasjon mer relevant for deg. Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når du selv ønsker.

Endre innstillinger
Les mer om informasjonskapsler