Toyota AdBlue™

En vital ingrediens for våre nyeste dieselmotorer

Hos Toyota er vi forpliktet til å lage biler som gir kjøreglede og som er miljøvennlige slik at de imøtekommer strenge utslippsregler. Våre nyeste (Euro 6) dieselmotorer - som finnes i Hilux, Proace og Land Cruiser - trenger AdBlueTM, en dieseleksosvæske som spiller en vital rolle for å redusere utslipp av skadelig nitrogenoksid (NOx), samtidig som det skal sikre deg at bilen er pålitelig i årene som kommer.

Fordeler med AdBlue™
 • AdBlueTM er en væske for dieseleksos som reduserer utslipp av nitrogenoksid (NOx) fra dieselmotorer.
 • Det er en svært ren urealøsning som er ufarlig og enkel å bruke
 • AdBlue er ikke et drivstoff eller en drivstofftilsetning, men fylles i en egen, separat tank
 • Det påvirker ikke ytelsene, drivstoffeffektiviteten eller kjøregleden din
 • Beskytter miljøet fordi det reduserer skadelig NOx
/
Hvordan virker AdBlue&trade?


Når du bruker AdBlueTM på din Toyota, blir nitrogenoksid fra motoren omdannet til nitrogen og vanndamp. Dette reduserer utslippene av skadelig nitrogenoksid vesentlig. Nitrogenoksid er en betydelig kilde til forurensning av atmosfæren.

/
Hvordan etterfyller jeg AdBlue™ på min Toyota?


Du kan etterfylle AdBlueTM selv, selv om vi anbefaler at du ber et autorisert Toyotaverksted om å gjøre det for deg.

 1. Parker din Toyota på en mest mulig horisontal flate, slå av motoren og åpne panseret
 2. Fjern AdBlueTM tanklokket
 3. Sett inn en flaske med AdBlueTM og fest den godt
 4. Trykk ned på flasken og start fyllingen. Fyll langsomt slik at du ikke søler og fjern ikke flasken før den er tom
 5. Sjekk av det ikke er noe AdBlueTM igjen i flasken og fjern den så. Når AdBlueTM-nivået viser tom tank, skal du gjenta trinn 3-5 til ca 3,8 liter eller mer AdBlueTM er fylt på
 6. Lukk lokket på AdBlueTMtanken og pass på at du hører en klikk. Sjekk at motoren starter - dette kan ta litt lengre tid enn normalt
/

Med rutinemessig etterfylling av AdBlueTM sikrer at vi tar vare på miljøet, og kjøreopplevelsen forblir god og effektiv også i tiden fremover.

Bestill service online kun med noen tastetrykk

Flere Toyota originaldeler

Hva gjør du nå, Birgit Skarstein? Hva gjør du nå, Birgit Skarstein? Det er hektiske dager for Team Toyota-utøver Birgit Skarstein. Sesongens første av fire konkurranser er i boks, men den 9 år lange treningsperioden har hatt ett klart fokus hele veien, nemlig OL i Tokyo 2021. Ladeboks til bilen Ladeboks til bilen For å få fullt utbytte av en elbil eller ladbar hybrid fra Toyota, er du tjent med en ladeboks fra Toyota. Les mer om hvordan du vil oppleve at en Toyota ladeboks gjør hverdagene enda enklere. Magnus Midtbø Magnus Midtbø Han lekte så mye i trærne at han fikk kallenavnet «Klatre-Magnus». I dag har 32-åringen lagt konkurranseskoene på hylla, og tatt klatringen til nye høyder på nettet. Tok treningen i egne hender Tok treningen i egne hender Hvordan blir man egentlig best i sin egen idrett? For Magnus Midtbø handlet det om én ting: å ikke gi seg.