Toyota AdBlue™

En vital ingrediens for våre nyeste dieselmotorer

Hos Toyota er vi forpliktet til å lage biler som gir kjøreglede og som er miljøvennlige slik at de imøtekommer strenge utslippsregler. Våre nyeste (Euro 6) dieselmotorer - som finnes i Hilux, Proace og Land Cruiser - trenger AdBlueTM, en dieseleksosvæske som spiller en vital rolle for å redusere utslipp av skadelig nitrogenoksid (NOx), samtidig som det skal sikre deg at bilen er pålitelig i årene som kommer.

Fordeler med AdBlue™
 • AdBlueTM er en væske for dieseleksos som reduserer utslipp av nitrogenoksid (NOx) fra dieselmotorer.
 • Det er en svært ren urealøsning som er ufarlig og enkel å bruke
 • AdBlue er ikke et drivstoff eller en drivstofftilsetning, men fylles i en egen, separat tank
 • Det påvirker ikke ytelsene, drivstoffeffektiviteten eller kjøregleden din
 • Beskytter miljøet fordi det reduserer skadelig NOx
/
Hvordan virker AdBlue&trade?


Når du bruker AdBlueTM på din Toyota, blir nitrogenoksid fra motoren omdannet til nitrogen og vanndamp. Dette reduserer utslippene av skadelig nitrogenoksid vesentlig. Nitrogenoksid er en betydelig kilde til forurensning av atmosfæren.

/
Hvordan etterfyller jeg AdBlue™ på min Toyota?


Du kan etterfylle AdBlueTM selv, selv om vi anbefaler at du ber et autorisert Toyotaverksted om å gjøre det for deg.

 1. Parker din Toyota på en mest mulig horisontal flate, slå av motoren og åpne panseret
 2. Fjern AdBlueTM tanklokket
 3. Sett inn en flaske med AdBlueTM og fest den godt
 4. Trykk ned på flasken og start fyllingen. Fyll langsomt slik at du ikke søler og fjern ikke flasken før den er tom
 5. Sjekk av det ikke er noe AdBlueTM igjen i flasken og fjern den så. Når AdBlueTM-nivået viser tom tank, skal du gjenta trinn 3-5 til ca 3,8 liter eller mer AdBlueTM er fylt på
 6. Lukk lokket på AdBlueTMtanken og pass på at du hører en klikk. Sjekk at motoren starter - dette kan ta litt lengre tid enn normalt
/

Med rutinemessig etterfylling av AdBlueTM sikrer at vi tar vare på miljøet, og kjøreopplevelsen forblir god og effektiv også i tiden fremover.

Bestill service online kun med noen tastetrykk

Flere Toyota originaldeler

Dro Norge rundt med 77-modell fra Toyota Dro Norge rundt med 77-modell fra Toyota Tor Martin og samboeren har tilbakelagt 4600 kilometer i sin Corolla KE30. Her kan du lese alt om Norgesferien på fire hjul. Norsk bilpresse har testet nye Yaris Hybrid Norsk bilpresse har testet nye Yaris Hybrid Den nye Yaris Hybrid er endelig på plass i Norge, og bilpressen har latt seg imponere over fjerde generasjon av den legendariske småbilen. Aasbø og Toyota med ny GR Supra Aasbø og Toyota med ny GR Supra Det er ti år siden Toyota Norge og Fredric Aasbø innledet et samarbeid på racerbanen, og nå er de første bildene av den tidligere verdensmesterens nye driftingbil publisert. Legenden Land Cruiser er oppgradert Legenden Land Cruiser er oppgradert Kombinasjonen av utmerket kvalitet, driftssikkerhet og pålitelighet, makeløse offroad-egenskaper og et stadig høyere nivå for luksus, komfort og prestisje har gjort den ikoniske offroaderen Land Cruiser unik i sitt segment. Nå løftes nivået nok et hakk.
Dine personverninnstillinger

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen på siden vår, for å levere tjenester fra tredjeparter, for å hjelpe oss med å forstå og forbedre hvordan nettstedet fungerer, og for å gjøre vår kommunikasjon mer relevant for deg. Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når du selv ønsker.

Endre innstillinger
Les mer om informasjonskapsler