Frontrute

For klar sikt og fritt for bekymringer

Når du er ute og kjører, vil du har en hel, uskadd frontrute slik at du har full oversikt over veien og er godt beskyttet mot elementene utenfor.

Dersom frontruten blir skadd eller ødelagt, kan Toyotaforhandleren undersøke om ruten kan repareres eller må skiftes ut.
En original frontrute er helt nødvendig for at både du og dine passasjerer skal være sikre og Toyotas frontruter har høyeste kvalitet. 
Toyota frontruter er ikke bare testet for lang levetid og stor styrke, vi sørger også for at sikten er utmerket ved å undersøke om det er mulige deformeringer i glassoverflaten som kan gi optiske forstyrrelser.

Du kan stole på originale Toyota frontruter:
/
Forbedret sikkerhet
 
I tillegg til å beskytte deg mot vær og vind, vil en original Toyota frontrute forhindre alvorlig skade i tilfelle kollisjon.
/
Utmerket kvalitet
 
Toyota originale frontruter gir akustisk og termisk komfort, filtrerer UV-stråler og har høy optisk kvalitet for utmerket sikt.
/
Passer perfekt
 
Våre frontruter er spesielt tilpasset våre modeller og er optimalisert for integrasjon med Toyota Safety Sense. 

dersom frontruten trenger reparasjon eller utskifting, vil Toyotaforhandleren hjelpe deg. En mekaniker som er spesialist på Toyota og kjenner bilen best av alle, sørger for at reparasjonen gjøres i tråd med Toyotas høye standarder - og i mange tilfeller dekkes reparasjon eller utskifting av forsikringen.

Bestill service online kun med noen tastetrykk

Flere Toyota originaldeler

Hva gjør du nå, Birgit Skarstein? Hva gjør du nå, Birgit Skarstein? Det er hektiske dager for Team Toyota-utøver Birgit Skarstein. Sesongens første av fire konkurranser er i boks, men den 9 år lange treningsperioden har hatt ett klart fokus hele veien, nemlig OL i Tokyo 2021. Ladeboks til bilen Ladeboks til bilen For å få fullt utbytte av en elbil eller ladbar hybrid fra Toyota, er du tjent med en ladeboks fra Toyota. Les mer om hvordan du vil oppleve at en Toyota ladeboks gjør hverdagene enda enklere. Magnus Midtbø Magnus Midtbø Han lekte så mye i trærne at han fikk kallenavnet «Klatre-Magnus». I dag har 32-åringen lagt konkurranseskoene på hylla, og tatt klatringen til nye høyder på nettet. Tok treningen i egne hender Tok treningen i egne hender Hvordan blir man egentlig best i sin egen idrett? For Magnus Midtbø handlet det om én ting: å ikke gi seg.