Lyspærer

Lys opp veien du kjører

Det er lett å ta pærene i billyktene for gitt, men å ha riktige, fungerende lyspærer i din Toyota er helt essensielt for å kjøre sikkert, spesielt i mørke.

Vårt utvlalg av originale Toyota lyspærer blir produsert i overensstemmelse med våre høye kvalitetsstandarder så du kan stole på at de holder deg trygg på veien.

Optiwhite lyspærer
/
/

De stilige, nye Toyota Optiwhite lyspærene, øker sikkerheten under kjøring i alle slags værforhold, slik at du kan kjøre bekymringsløst og har god oversikt over veien.

Her har du noen grunner til å velge Optiwhite lyspærer til din Toyota:

  • Forbedret lys, kontrast og refleksjoner
  • Klar og bedre sikt under alle forhold
  • Stilig, hvitt lys med xenon-look
  • Konkurransedyktig, lang levetid
HID - Xenonpærer

Det avanserte designet av HID-pærer (HID = High Intensity Discharge) er ulikt alle tidligere løsninger. Ikke bare forbedrer de sikten ved å gi dobbelt så mye lys som konvensjonelle halogenpærer, de har også forbedrede miljøegenskaper.

Toyota orignalpærer opprettholder ytelsene som du opprinnelig fikk med bilen din, og de har en konkurransedyktig pris.

Toyota HID-pærer har en rekke fordeler:

  • Utmerket lysutbytte for sikkerhet og komfort
  • Robust design som tåler varme og vibrasjoner
  • Varer 5 ganger lengre og bruker 50% mindre energi enn konvensjonelle pærer
  • Forbedret miljøprofil, produsert uten bruk av bly og kvikksølv

Be Toyotaverkstedet om oppgradering til Optiwhite eller for informasjon om bytte av dine HID - Xenon-pærer til originale Toyota HID-pærer, og få fortsatt utmerkede ytelser hver gang du kjører.

/
/
Bestill service online kun med noen tastetrykk

Flere Toyota originaldeler

Hva gjør du nå, Birgit Skarstein? Hva gjør du nå, Birgit Skarstein? Det er hektiske dager for Team Toyota-utøver Birgit Skarstein. Sesongens første av fire konkurranser er i boks, men den 9 år lange treningsperioden har hatt ett klart fokus hele veien, nemlig OL i Tokyo 2021. Ladeboks til bilen min Ladeboks til bilen min For å få fullt utbytte av en elbil eller ladbar hybrid fra Toyota, er du tjent med en ladeboks fra Toyota. Eiere av alle de ladbare bilene fra Toyota vil oppleve at en Toyota ladeboks gjør hverdagene enda enklere. Magnus Midtbø Magnus Midtbø Han lekte så mye i trærne at han fikk kallenavnet «Klatre-Magnus». I dag har 32-åringen lagt konkurranseskoene på hylla, og tatt klatringen til nye høyder på nettet. Tok treningen i egne hender Tok treningen i egne hender Hvordan blir man egentlig best i sin egen idrett? For Magnus Midtbø handlet det om én ting: å ikke gi seg.