Lyspærer

Lys opp veien du kjører

Det er lett å ta pærene i billyktene for gitt, men å ha riktige, fungerende lyspærer i din Toyota er helt essensielt for å kjøre sikkert, spesielt i mørke.

Vårt utvlalg av originale Toyota lyspærer blir produsert i overensstemmelse med våre høye kvalitetsstandarder så du kan stole på at de holder deg trygg på veien.

Optiwhite lyspærer
/
/

De stilige, nye Toyota Optiwhite lyspærene, øker sikkerheten under kjøring i alle slags værforhold, slik at du kan kjøre bekymringsløst og har god oversikt over veien.

Her har du noen grunner til å velge Optiwhite lyspærer til din Toyota:

  • Forbedret lys, kontrast og refleksjoner
  • Klar og bedre sikt under alle forhold
  • Stilig, hvitt lys med xenon-look
  • Konkurransedyktig, lang levetid
HID - Xenonpærer

Det avanserte designet av HID-pærer (HID = High Intensity Discharge) er ulikt alle tidligere løsninger. Ikke bare forbedrer de sikten ved å gi dobbelt så mye lys som konvensjonelle halogenpærer, de har også forbedrede miljøegenskaper.

Toyota orignalpærer opprettholder ytelsene som du opprinnelig fikk med bilen din, og de har en konkurransedyktig pris.

Toyota HID-pærer har en rekke fordeler:

  • Utmerket lysutbytte for sikkerhet og komfort
  • Robust design som tåler varme og vibrasjoner
  • Varer 5 ganger lengre og bruker 50% mindre energi enn konvensjonelle pærer
  • Forbedret miljøprofil, produsert uten bruk av bly og kvikksølv

Be Toyotaverkstedet om oppgradering til Optiwhite eller for informasjon om bytte av dine HID - Xenon-pærer til originale Toyota HID-pærer, og få fortsatt utmerkede ytelser hver gang du kjører.

/
/
Bestill service online kun med noen tastetrykk

Flere Toyota originaldeler

Dro Norge rundt med 77-modell fra Toyota Dro Norge rundt med 77-modell fra Toyota Tor Martin og samboeren har tilbakelagt 4600 kilometer i sin Corolla KE30. Her kan du lese alt om Norgesferien på fire hjul. Norsk bilpresse har testet nye Yaris Hybrid Norsk bilpresse har testet nye Yaris Hybrid Den nye Yaris Hybrid er endelig på plass i Norge, og bilpressen har latt seg imponere over fjerde generasjon av den legendariske småbilen. Aasbø og Toyota med ny GR Supra Aasbø og Toyota med ny GR Supra Det er ti år siden Toyota Norge og Fredric Aasbø innledet et samarbeid på racerbanen, og nå er de første bildene av den tidligere verdensmesterens nye driftingbil publisert. Legenden Land Cruiser er oppgradert Legenden Land Cruiser er oppgradert Kombinasjonen av utmerket kvalitet, driftssikkerhet og pålitelighet, makeløse offroad-egenskaper og et stadig høyere nivå for luksus, komfort og prestisje har gjort den ikoniske offroaderen Land Cruiser unik i sitt segment. Nå løftes nivået nok et hakk.
Dine personverninnstillinger

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen på siden vår, for å levere tjenester fra tredjeparter, for å hjelpe oss med å forstå og forbedre hvordan nettstedet fungerer, og for å gjøre vår kommunikasjon mer relevant for deg. Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når du selv ønsker.

Endre innstillinger
Les mer om informasjonskapsler