Toyota motorolje

Toyotamotorens blod

På tilsvarende måte som mennesker trenger vann for å fungere eller planter trenger sol for å blomstre, trenger motoren i bilen din den beskyttelsen motoroljen gir for å overleve og fortsette å fungere dag etter dag.

Våre motorer er designet for å levere uslåelige og pålitelige ytelser over lang, lang tid, men for å vedlikehold de høye toleransene, trenger motoren regelmessig service og olje av høyeste kvalitet.

Toyota motorolje (TGMO) er den eneste smøreoljen som er designet med tanke på din Toyota. Til forskjell fra andre merker er TGMO-smøremidler utviklet og testet omhyggelig av Toyota for å sikre at de er den beste matchen for din Toyotamotor.

Her er flere måter motoren kan dra fordeler av TGMO-produkter:
  • Beskyttelse: En sterk, tynn film som beskytter, tillater at motorens deler spiller sammen. Uten denne, ville motoren gå varm og bli ødelagt.
  • PEffekt: Bidrar til å forsegle mellomrommet mellom stemplet og sylinderveggen slik at motoren kan levere maksimal effekt.
  • Økonomi: Sørger for at motoren fungerer glatt, noe som reduserer energitapet og gir deg lengre kjørelengde per liter.
  • Pålitelighet: Bidrar til å forhindre avleiringer slik at motoren holdes ren og unngå at stempelringene setter seg.
  • Lang levetid: Nøytraliserer syrer som skapes under forbrenning, og eliminerer korrosjon som ellers kan skade motoren.
  • Allsidighet: Gir deg trygghet for at motoren vil fungere suverent i all slags vær og vekslende kjøreforhold.
/
/

Fra syntetiske til mineraloljer; vi har oljer for de røffeste forhold og alle slags motorer fra diesel til bensin, slik at du er sikker på å finne den perfekte for din Toyota.

Med regelmessig bruk av de riktige TGMO-smøremidlene kan du fortsette å få utmerkede ytelser, drivstofføkonomi og lave utslipp fra din Toyota i mange år fremover.

Bestill service online kun med noen tastetrykk

Flere Toyota originaldeler

Hva gjør du nå, Birgit Skarstein? Hva gjør du nå, Birgit Skarstein? Det er hektiske dager for Team Toyota-utøver Birgit Skarstein. Sesongens første av fire konkurranser er i boks, men den 9 år lange treningsperioden har hatt ett klart fokus hele veien, nemlig OL i Tokyo 2021. Ladeboks til bilen Ladeboks til bilen For å få fullt utbytte av en elbil eller ladbar hybrid fra Toyota, er du tjent med en ladeboks fra Toyota. Les mer om hvordan du vil oppleve at en Toyota ladeboks gjør hverdagene enda enklere. Magnus Midtbø Magnus Midtbø Han lekte så mye i trærne at han fikk kallenavnet «Klatre-Magnus». I dag har 32-åringen lagt konkurranseskoene på hylla, og tatt klatringen til nye høyder på nettet. Tok treningen i egne hender Tok treningen i egne hender Hvordan blir man egentlig best i sin egen idrett? For Magnus Midtbø handlet det om én ting: å ikke gi seg.