Sikkerhet

for deg og din bil

Hos oss er du i trygge hender

Livet kan være en lang, uforutsigbar og fantastisk reise, og Toyota ønsker å å ta deg fra den ene opplevelsen til den andre så trygt og sikkert som mulig. Vår kompetanse, kunnskap og forskning om biler og trafikk bidrar til at hver eneste nye Toyota ikke bare kan ta deg fra A til B, men den har også et høyt sikkerhetsnivå som du kan stole på når du trenger det som mest.

Veien bort fra skader

Bak rattet stoler du instinktivt på tre ferdigheter: Gjenkjennelse, dømmekraft og manøvreringsevne. De nye modellene fra Toyota støtter disse ferdighetene ved å holde potensielt farlige situasjoner i sjakk. De aktive sikkerhetsteknologiene inkluderer blokkeringsfrie bremser, bremsehjelp, veigrepskontroll og Toyota Safety Sense, som alle er viktige elementer i Toyotas arbeid for trafikksikkerheten. Det endelige målet er å eliminere alle trafikkuhell og skape et tryggere trafikkmiljø for alle.

/
"Toyota Safety Sense"

For å forsterke følelsen av trygghet og sikkerhet bak rattet, har vi utviklet Toyota Safety Sense, en serie av nye, aktive sikkerhetssystemer som er utviklet for å hjelpe deg og dine passasjerer til å unngå uhell. I lave hastigheter kan Toyota Safety Sense forhindre kollisjoner helt og fullt, mens det kan redusere alvorlighetsgraden i sammenstøt i høyere hastigheter.
 

/
/
Forberedt på alt

For å kunne forbedre bilenes konstruksjon kontinuerlig, som eksempel, karosseristrukturer som absorberer krefter i en kollisjon, passasjercellen, kollisjonsputene, sikkerhetsbeltene og setene som begrenser risiko for nakkesleng, gjenskaper vi kollisjoner basert på data fra virkelige uhell og gjennomfører omfattende analyser for å oppnå best mulig sikkerhetsresultater og oppfylle, fortrinnsvis med klar margin, internasjonale sikkerhetsstandarder og –evalueringer.

Pålitelighet og pleie

Toyota er anerkjent for å lage noen av de mest pålitelige og sikreste biler i verden. En slik posisjon er ekstra bemerkelsesverdig siden vi er en av verdens største bilprodusenter som lager cirka 10 millioner biler hvert eneste år. For at du skal beholde både ytelsene i bilen og forbedre eieropplevelsen har vi utarbeidet flere veiledninger om hvordan du bør pleie bilen din. Vi håper disse vil være nyttige for deg.

/

Finn ut mer om Toyota

Toyota klatrer mot omdømme-toppen Toyota klatrer mot omdømme-toppen Som eneste bilmerke er Toyota i toppsjiktet i årets RepTrak! Hydrogen? Er det trygt? Hydrogen? Er det trygt? Dette kan være det første spørsmålet du tenker på når du hører at vår brenselcelle­bil Mirai, er drevet av hydrogen. Her har du svaret vårt. Vinn tur med Toyota til Frankfurt Motor Show Vinn tur med Toyota til Frankfurt Motor Show I midten av september arrangeres bilmessen i Frankfurt. Toyota Norge drar nedover, og vi har en billett til overs. Vil du bli en av de første som får se de spennende nyhetene fra Toyota? Den utholdende bilen Den utholdende bilen Det er tre løp som byr på den tøffeste konkurransen innen motorsport, hver med sin egen unike personlighet. Der det hele startet Der det hele startet Louwman Museum i Amsterdam er breddfullt av bilhistorie. Her er det utstilt så mange klassiske godbiter, men en av museets mest dyrebare klenodier, er Toyoda modell AA. Toyota i toppen i Autoindex Toyota i toppen i Autoindex Auris, Yaris og Verso best i sine klasser Førstemann på ulykkesstedet Førstemann på ulykkesstedet Bare én av fem vet hvordan de sikrer frie luftveier hos alvorlig skadde – et avgjørende grep dersom du er førstemann til en trafikkulykke. Se film nederst i artikkelen. Tilbakekalling Tilbakekalling Vi ønsker ikke å gå på akkord med sikkerheten i Toyota og ønsker å respondere raskt dersom vi oppdager potensielle feil. Vi kaller derfor inn flere tusen biler som kan ha en feil på kollisjonsputene. Toyota har de mest fornøyde kundene i bilbransjen Toyota har de mest fornøyde kundene i bilbransjen Toyota-organisasjonen kommer på andreplass totalt og har de mest tilfredse kundene i bilbransjen ifølge Norsk Kundebarometer 2015. Celica-historien Celica-historien Med et navn som betyr “himmelsk” på spansk, rullet Celica inn i vårt univers for å bli en stjerne, men da den kom kunne ingen vite at den kom til å skinne i 35 år, komme i 7 forskjellige generasjoner, og for mange bli en bil som ikke var av denne verden.
 

Mer om sikkerhet

Dine personverninnstillinger

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen på siden vår, og for å gjøre vår kommunikasjon mer relevant for deg. Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når du selv ønsker.

Endre innstillinger
Les mer om informasjonskapsler

OK