GR 86, historien fortsetter

Velkommen til den tredje GR-modellen.

Nye GR 86 holder seg tro til den karakteristiske kjøregleden til forgjengeren. "Fun to drive" gjelder fortsatt. Bilen er responsiv og engasjerende, har lav vekt og lavt tyngdepunkt. Nye og kraftigere GR 86 kombinerer elegant og sofistikert styling med presist utviklede kjøreegenskaper, for en mer givende og ren kjøreopplevelse.

Nøkkelegenskaper
  • Ny 2.4-liter firesylinders boksermotor(DOHC) med økt ytelse (Toyota D-4S direkte innsprøyting og portinjeksjonssystem)
  • Motorvolum(l): 2.387 
  • Letteste fireseters kupéen i segmentet
  • Drivlinje: Frontmontert motor, bakhjulsdrift
  • Stivheten i karosseriet er også økt med 50 prosent sammenlignet med GT 86
  • Fjæring:"MacPherson fjærben" foran og "Double wishbone" bak. 
Den helt nye GR 86 vil bli lansert i Europa. Flere detaljer vil komme senere i 2021. 
/

Mer om TOYOTA GAZOO Racing

Historien om Supra Historien om Supra Fra en hovedrolle i den første Fast and Furious-filmen til en av bilene gamere kan kjøre i Gran Turismo®, har Supra erobret en plass i dagens populærkultur og inspirert unge og gamle over hele verden. Nye GR Yaris! Nye GR Yaris! Den nye GR Yaris er utviklet med ekspertene i TOYOTA GAZOO Racing World Rally Team, og er ingen normal "hot hatch". Vi lot pressen kjøre den og de storkoste seg! Driftekongen Fredric Aasbø: 5 grunner til gode kjøreegenskaper Driftekongen Fredric Aasbø: 5 grunner til gode kjøreegenskaper Fredric Aasbø kjører til vanlig fullblods driftingbiler. I dag snakker han med oss om hvorfor Toyotas biler har så gode kjøreegenskaper. På fjelltur med Fredric På fjelltur med Fredric Som vi har sett så langt i årets sesong av 71° Nord, har det ikke manglet på flott natur og strabasiøse fjellturer for deltagerne. I gårsdagens episode stod det imidlertid en litt annen fjelltur på programmet.