Hva har idrettsutøvere i verdenstoppen til felles med Toyota?
Faktisk mye mer enn man skulle tro. Det starter med det japanske begrepet “Kaizen”, som på norsk betyr “kontinuerlig forbedring”.

Kaizen er en filosofi og grunnleggende tankegang om at prosesser alltid har potensiale til å gjøres enda bedre – om det så gjelder toppsjefens lederstil eller effektiviteten i et ledd av samlebåndet på bilfabrikken, frasparket til en sprinter eller vinkelen en roer holder på årebladet som skjærer gjennom vannflaten.

Gjennom å optimalisere de mange små detaljene oppstår marginene som kan utgjøre den store forskjellen.I over 70 år har Kaizen vært grunnstenen i Toyotas forretningsfilosofi, “The Toyota Way”, og dette har ført oss til stadige fremskritt innen mobilitetsteknologi.

Det føles derfor naturlig å samarbeide med olympiske og paralympiske utøvere, som med den samme tankegangen har presset grensene for hva mennesket er kapabelt til, helt siden de første olympiadene og frem til i dag.

Her kan du lese mer og bli bedre kjent med noen av de mest hardtarbeidende og høypresterende i verden. Vi er stolte av å presentere Team Toyota Norge!

Birgit Skarstein ror med årer med norsk flagg på

Birgit Skarstein

Roer og skiløper
Kjører Toyota RAV4 Hybrid

Les mer
Gjøran Tefre går på ski med skog i bakgrunnen.

Gjøran Tefre

Langrennsløper
Kjører Toyota RAV4 Hybrid

Les mer
Henrik Christiansen

Henrik Christiansen

Svømmer
Kjører Toyota Mirai

Les mer
Johannes Høsflot Klæbo

Johannes Høsflot Klæbo

Langrennsløper
Kjører Toyota RAV4 Hybrid

Les mer
Anders Berntsen Mol og Christian Sandlie Sørum

Anders Berntsen Mol og Christian Sandlie Sørum

Sandvolleyballspillere
Kjører Toyota RAV4 Hybrid og Corolla Hybrid

Les mer
Sarah Louise Rung

Sarah Louise Rung

Svømmer
Kjører RAV4 Hybrid

Les mer
Magnus Midtbø

Magnus Midtbø

Klatrer
Kjører RAV4 Hybrid

Les mer

Les mer

Jeg bruker bilen ekstremt mye Jeg bruker bilen ekstremt mye For en som reiser mye, er en bil med stort bagasjerom helt avgjørende. Magnus Midtbø beskriver RAV4 Hybrid som den beste bilen han noen gang har hatt. Norges beste klatrer Norges beste klatrer Klatreren fra Bergen har besteget bratte fjell både i inn- og utland. Nå sikter han mot nye høyder på digitale arenaer. Vinneren på Nordkapp Vinneren på Nordkapp Vinneren av 71° nord er kåret, og øverst på pallen står Henrik Elvestad. Les hva han har å si om den fantastiske turen han har vært med på, og hva han syns om sin helt nye RAV4 Plug-in Hybrid. Vant 71 grader nord 2020 Vant 71 grader nord 2020 Etter å ha fulgt ivrig med på den populære realityserien fra sofaen i mange år, bestemte Steffen seg for at det var hans tur til å oppleve den norske naturen på første rad. Og det ble han belønnet for.