Hva har idrettsutøvere i verdenstoppen til felles med Toyota?
Faktisk mye mer enn man skulle tro. Det starter med det japanske begrepet “Kaizen”, som på norsk betyr “kontinuerlig forbedring”.

Kaizen er en filosofi og grunnleggende tankegang om at prosesser alltid har potensiale til å gjøres enda bedre – om det så gjelder toppsjefens lederstil eller effektiviteten i et ledd av samlebåndet på bilfabrikken, frasparket til en sprinter eller vinkelen en roer holder på årebladet som skjærer gjennom vannflaten.

Gjennom å optimalisere de mange små detaljene oppstår marginene som kan utgjøre den store forskjellen.



I over 70 år har Kaizen vært grunnstenen i Toyotas forretningsfilosofi, “The Toyota Way”, og dette har ført oss til stadige fremskritt innen mobilitetsteknologi.

Det føles derfor naturlig å samarbeide med olympiske og paralympiske utøvere, som med den samme tankegangen har presset grensene for hva mennesket er kapabelt til, helt siden de første olympiadene og frem til i dag.

Her kan du lese mer og bli bedre kjent med noen av de mest hardtarbeidende og høypresterende i verden. Vi er stolte av å presentere Team Toyota Norge!

Birgit Skarstein ror med årer med norsk flagg på

Birgit Skarstein

Roer og skiløper
Kjører Toyota RAV4 Hybrid

Les mer
Gjøran Tefre går på ski med skog i bakgrunnen.

Gjøran Tefre

Langrennsløper
Kjører Toyota RAV4 Hybrid

Les mer
Henrik Christiansen

Henrik Christiansen

Svømmer
Kjører Toyota Mirai

Les mer
Johannes Høsflot Klæbo

Johannes Høsflot Klæbo

Langrennsløper
Kjører Toyota RAV4 Hybrid

Les mer
Anders Berntsen Mol og Christian Sandlie Sørum

Anders Berntsen Mol og Christian Sandlie Sørum

Sandvolleyballspillere
Kjører Toyota RAV4 Hybrid og Corolla Hybrid

Les mer
Sarah Louise Rung

Sarah Louise Rung

Svømmer
Kjører RAV4 Hybrid

Les mer

Les mer

Sarah Louise Rung - BILEN Sarah Louise Rung - BILEN Når hun ikke er i bassenget, tar svømmer Sarah Louise Rung seg gjerne en skitur. Eller går på konsert. Uansett hva den aktive jenta har fore, er den tilpassede RAV4-en blitt en trofast støttespiller. Mol & Sørum Mol & Sørum Anders Berntsen Mol og Christian Sandlie Sørum har på kort tid etablert seg blant verdenseliten i sandvolleyball. Begge har vokst opp i volleyball-familier og møttes da de studerte ved ToppVolley Norge. Henrik Christiansen Henrik Christiansen Da han var syv år gammel tok Henrik Christiansen svømmeknappen. 15 år senere svømte han seg til sølvmedalje på 800m under VM i Gwangju i Sør Korea, sommeren 2019. Henrik Christiansen - Utøveren Henrik Christiansen - Utøveren Som tusenvis av ganger før henter en 22-åring fra Skedsmo sats og stuper ut i bassenget. Når kroppen borer seg ned i vannet vet musklene akkurat hva de skal gjøre.