1. Nybil
  2. Nettverk av ladere
Jeg ønsker å...

Toyotas nettverk av ladere står til din disposisjon

Når vi lanserte bZ4X var ett av de viktigste punkt¬ene på listen over gjøremål å bygge opp et nettverk av lademuligheter. På denne måten sørger vi for at alle som velger Toyota bZ4X får enkel tilgang til et stort nettverk av ladere over hele Europa.
  • Ladetilbud i Norge og 19 andre land i Europa

    Akkurat nå når vi skriver om Toyotas nettverk, omfatter det 592 063 ladepunkter (nov 2023) i 20 europeiske land. I Norge gir nettverket vårt tilgang til over 16 000 ladepunkter (nov 2023). Det samme gjelder Sverige og Danmark. For de som reiser langt og lengre enn langt, er det godt å vite at tusenvis av ladepunkter i Finland, Tyskland, Polen, Tsjekkia, Ungarn, Slovakia, Nederland, Belgia, Luxembourg, Sveits, Østerrike, Frankrike, Italia, Spania, Portugal, Storbritannia og Irland også er inkludert.

Ladepunktenes effekt

Ladebokser som benyttes til hjemmelading, på arbeidsplasser, kjøpesenter osv. har vanligvis en effekt mellom 6 og 11 kW. Dette er tilstrekkelig når man uansett skal skal stå parkert noen timer. Langs veien ønsker man raskere lading og da benyttes gjerne hurtigladere med en effekt på 50 kW eller mer, eller lyn­ladere som har har en effekt på 150 kW eller mer. Det betyr at man kan under gunstige forhold kan lade bilen opp til 80% i løpet av en 1/2 times tid.  

  • MyToyota – appen som gir deg kontroll

    Du logger deg inn med din konto i MyToyota når du registrerer deg som kunde i ladenettverket, velger den abonnementstypen som passer deg best, bestiller ladekort og får informasjon om ladestasjonene via MyToyota-appen. På appen kan du også søke etter ladestasjoner, sjekke pluggtyper, ladehastighet og se hvor mange punkter som er ledige i øyeblikket. Når bilen din er koblet til, kan du også starte ladeprosessen med MyToyota appen, men vi anbefaler at du benytter ladekortet. På https://www.toyota-charging-network.eu/web/nb/toyota-no finner du oppdatert konto- og fakturainformasjon. 

  • Stadig bedre muligheter

    Infrastrukturen for elbillading i Europa som er offentlig tilgjengelig er i kontinuerlig utvikling og bygges stadig ut. Det finnes hurtigladestasjoner langs alle de store motorveiene. Antallet i bysentre og ved populære destinasjoner øker også. Toyota samarbeider bredt med forskjellige operatører for at kundene våre skal ha best mulig tilgang til lademuligheter.

Full oversikt med Toyotas ladekart

På MyToyota-appen og på nettstedet www.toyota-charging-network.eu har du tilgang til et kart som viser alle tilgjengelige ladestasjoner, hvor mange ladepunkter de har, hvilke effekter som leveres og ledige ladepunkter. Du kan bruke kartet til å navigere til den stasjonen du ønsker å bruke, f.eks fordi den tilbyr hurtiglading eller fordi den ligger nær bestemmelsesstedet ditt.

 

Toyota ladekort gir deg fordeler

Prisene for lading varierer mellom land og operatører. Rask lading med høy effekt koster gjerne mer enn normallading. Du vil også kunne få en liten prisfordel på lading når du har abbonement (varier mellom opratører). Lading faktureres i norske kroner. Lader du i utlandet, konverteres kostnaden i utenlandsk valuta til norske kroner basert på kursen i den europeiske sentralbanken dagen før. Den store fordelen med  abonnement på vårt ladenettverk er: én faktura og ett ladekort - uavhengig av hvilke operatører du benytter innenfor vårt ladenettverk. 

Velg mellom tre ulike abonnementer

Tariff Go

Abonnement som passer for de som bare av og til trenger å lade langs veien. Du betaler kun et engangs aktiveringsgebyr* og et lite startgebyr* hver gang du lader, men har ingen faste kostnader pr. mnd.

 

Tariff Active

Abonnement som passer de som lader litt oftere. Gir deg 5% avslag på prisen pr. kWh og har ikke noe startgebyr pr. ladeøkt mot at du betaler et relativt lite fast beløp pr. mnd.*

 

Tariff Active+

Abonnement som passer de som lader litt oftere. Gir deg 20% avslag på prisen pr. kWh og har ikke noe startgebyr pr. ladeøkt mot at du betaler et noe høyere fast beløp pr. mnd.*

 

*Sjekk https://www.toyota-charging-network.eu/web/nb/toyota-no for oppdaterte detaljer mht. priser.

Utforsk Toyota Ladenettverk

Bli med i et av de største offentlige ladenettverkene i Europa – og få tilgang til 592 068 ladepunkter.
Opens in new window Les mer om tjenesten
Publisert: 19.12.23 kl. 14:27

Les mer om kjøreegenskaper

Les mer om kjøreegenskaper

Les mer om rekkevidde