1. Nybil
  2. Nettverk av ladere
Jeg ønsker å...

Toyotas nettverk av ladere står til din disposisjon

Når vi lanserte bZ4X var ett av de viktigste punkt­ene på listen over gjøremål å bygge opp et nettverk av ladere. På denne måten sørger vi for at alle som velger Toyota bZ4X får bred tilgang til lading til fordelaktige priser over hele Europa.
  • Ladetilbud i Norge og 19 andre land i Europa

    Akkurat nå når vi skriver om Toyotas nettverk, omfatter det 461.796 ladepunkter i 20 europeiske land. I Norge gir nettverket vårt tilgang til over 14.000 ladepunkter, i Sverige over 13.000 og i Danmark mer enn 9.000. For de som reiser langt og lengre enn langt, er det godt å vite at tusenvis av ladepunkter i Finland, Tyskland, Polen, Tsjekkia, Ungarn, Slovakia, Nederland, Belgia, Luxembourg, Sveits, Østerrike, Frankrike, Italia, Spania, Portugal, Storbritannia og Irland også er inkludert.

Ladepunktenes effekt

Ladebokser som benyttes til hjemmelading, på arbeidsplasser, kjøpesenter osv. har vanligvis en effekt mellom 5 og 11 kW. Dette er tilstrekkelig når man uansett skal skal stå parkert noen timer. Langs veien ønsker man raskere lading og da benyttes gjerne hurtigladere med en effekt på 50 kW eller mer, eller lyn­ladere som har har en effekt på 150 kW eller mer. Det betyr at man kan under gunstige forhold kan lade bilen opp til 80% i løpet av en 1/2 times tid.  

  • MyT – appen som gir deg kontroll

    Du registrerer deg som kunde i nettverket, bestiller ladekort og får informasjon om ladestasjonene via MyT-appen. På appen kan du også søke etter ladestasjoner, sjekke pluggtyper, ladehastighet og hvor mange punkter som er ledige i øyeblikket. Når bilen din er koblet til, kan du også starte ladeprosessen med MyT. Her finner du også oppdatert konto- og faktureringsinformasjon. Du vil motta et ladekort som gir deg tilgang til det store nettverket, og abonnementet har et grunn­gebyr på 49 kroner per måned. 

  • Stadig bedre muligheter

    Infrastrukturen for elbillading i Europa som er offentlig tilgjengelig er i kontinuerlig utvikling og bygges stadig ut. Det finnes hurtigladestasjoner langs alle de store motorveiene. Antallet i bysentre og ved populære destinasjoner øker også. Toyota samarbeider bredt med forskjellige operatører for at kundene våre skal ha best mulig tilgang til lademuligheter.

Full oversikt med Toyotas ladekart

På MyT-appen og på nettstedet www.toyota-charging-network.eu har du tilgang til et kart som viser alle tilgjengelige ladestasjoner, hvor mange ladepunkter de har, hvilke effekter som leveres og ledige ladepunkter. Har du abonnement får du også tilgang på prislister. Du kan bruke kartet til å navigere til den stasjonen du ønsker å bruke, f.eks fordi den tilbyr hurtiglading eller fordi den ligger nær bestemmelsesstedet ditt.

 

Toyota ladekort gir deg fordeler

Prisene for lading varierer mellom land og operatører. Rask lading med høy effekt koster gjerne mer enn normallading. Du vil også kunne få en liten prisfordel på lading når du har abbonement (varier mellom opratører). Lading faktureres i norske kroner. Lader du i utlandet, konverteres kostnaden i utenlandsk valuta til norske kroner basert på kursen i den europeiske sentralbanken dagen før. Den store fordelen med  abonnement på vårt ladenettverk er: én faktura og ett ladekort - uavhengig av hvilke operatører du benytter innenfor vårt ladenettverk. 

Utforsk Toyota Ladenettverk

Bli med i et av de største offentlige ladenettverkene i Europa – og få tilgang til 410 658 ladepunkter.
Opens in new window Les mer om tjenesten

Les mer om kjøreegenskaper

Les mer om kjøreegenskaper