1. Team Toyota
  2. Sarah Louise Rung
Kontakt oss
Kontakt oss

Sarah Louise Rung

Født: 08.10.89
Fra: Stavanger
Idrett: Svømming
Bil: Toyota RAV4, 71 Nord Edition

Sarah Louise Rung er en av verdens beste para-svømmere og en av Norges mestvinnende parautøvere gjennom tidene. Som ungdom svømte hun for moro skyld og hadde ingen ambisjoner om et liv som toppidrettsutøver, men etter en operasjonsskade i 2008 bestemte hun seg for å gjøre det beste ut av situasjonen og satse som para-svømmer. I tillegg til å ha oppnådd en lang rekke meritter og gode prestasjoner, er Sarah en ildsjel innen tilrettelegging for et aktivt liv for mennesker med funksjonsnedsettelse.

Meritter:
52 internasjonale medaljer, hvordan 50 individuelle og 2 på stafett
4 gull, 3 sølv og 2 bronsemedaljer fra Paralympiske leker i London 2012 og Rio 2016
20 VM-medaljer, hvorav 12 gull
21 EM-medaljer, hvorav 13 gull
Årets kvinnelige funksjonshemmede utøver - Idrettsgallaen for 2011, 12, 13, 14 og 15
Årets forbilde, Idrettsgallaen for 2014
Aftenpostens gullmedalje for årets idrettsprestasjon av norsk utøver - 2012

ARTIKLER

Sarah Louise Rung - UTØVEREN

Hun visste at det ville bli ekstremt tøft, og at sjansen for å bli en av verdens beste para-svømmere var liten. Viljesterk som få valgte hun å hoppe i det og jakte drømmen.


Sarah Louise Rung - KAIZEN

Begrepet "Kaizen" handler om kontinuerlig forbedring, og det har Stavanger-jenta fått god kjennskap til på veien mot svømmemålet.Sarah Louise Rung - BILEN

Når hun ikke er i bassenget, tar svømmer Sarah Louise Rung seg gjerne en skitur. Eller går på konsert. Uansett hva den aktive jenta har fore, er den tilpassede RAV4-en blitt en trofast støttespiller.