Finn din forhandler
Kontakt Toyota
Bestill verkstedtime
Min Toyota

Ruteskade og ruteskift på Toyota

Rimelig og sikkert

Vi tilbyr å rette opp skader som oppstår ved steinsprut. Ofte kan vi rette skadene på få minutter.

Reparasjon eller bytte av frontrute

Våre forhandlere har lang erfaring på bilglass og tilbyr reparasjon av frontruter som er skadet av steinsprut. I mange tilfeller kan skaden utbedres på få minutter, men det er viktig at man kontakter verkstedet så fort som mulig. En skadet frontrute er ømfintlig for temperatursvingninger og kan skades ytterligere. Er skaden for stor til å repareres, må frontruten byttes raskt og bekymringsfritt. Toyota forhandleren bytter frontruten og sikrer kvaliteten på deler og jobb. Toyota sørger for at din Toyota forblir 100% Toyota.


Hvorfor er det så viktig å velge et Toyota-verksted?

Toyota har avtale med noen få bilglass fabrikanter og setter strenge kvalitetskrav til produsentene. Vi leverer kun originaler ruter og setter krav til passform og sikkerhet. De fleste biler har i dag selvbærende karosseri og er konstruert slik at rutene er en viktig del av bæringen i karosseriet.

Bilene har mange tekniske funksjoner som er montert i eller i tilknytning til frontrute.

Herunder varslingssystemer som øker fører/passasjer sikkerheten:

Lys/regnsensor, Line assistent, Head Up funksjon, filter som styrer klima-anlegget, Polyurethane basert rutelim.


Forsikring og økonomi

Alle sier at de benytter ruter tilsvarende original kvalitet, men hvorfor skal du ta til takke med noe annet enn originalruter når prisen er den samme? Toyota forsikring og mange andre forsikringsselskaper anbefaler å benytte merkeverkstsed og dekker utgifter til reparasjon eller skifte av rute når du har kasko- eller delkaskoforsikring uten bonustap. Toyota forsikring sørger for at du slipper egenandel ved skifte av rute også.

Ta kontakt eller stikk innom din Toyota-forhandler!

Dine innstillinger for informasjonskapsler (cookies)

Vi bruker informasjonskapsler på nettstedet vårt for å kunne gi deg en bedre opplevelse. Dersom du er fornøyd med dette, huk av den grønne boksen og fortsett å bruke nettstedet som før. Mer informasjon om hvordan du endrer innstillingene for informasjonskapsler finner du her: Endre mine cookie-innstillinger. 

Bekreft de innstillingene du fortrekker ved å klikke i en av boksene om du er enig eller velge bort om du er uenig.

Forbedrer sikkerheten på Toyotas nettsted og er avgjørende for at nettsiden virker.

Disse benyttes til analyser, statistikk og eventuelle undersøkelser for å gi deg best mulig brukeropplevelse.

Husker påloggingsinformasjonen din, og husker valg du gjør mellom sider for å eksempelvis kunne gi deg en oppsummeringsside.

Gir best mulig opplevelse. Disse husker hvilke Toyota-sider du har besøkt. De gir deg enkelt tilgang til tjenester i nærheten, eksempelvis «finn din nærmeste forhandler». 

Sørger for at de tilbudene og kommunikasjonen du mottar på internett er relevante for deg.