Finn din forhandler
Kontakt Toyota
Bestill verkstedtime
Mine biler

Frontrute-skade på Toyota

Vi tilbyr å reparere skader i frontruta forårsaket av steinsprut, raskt, sikkert og uten kostnad.

Reparasjon eller bytte av frontrute


Våre Toyota forhandlere har lang erfaring med reparasjon og bytte av frontruter. I de fleste tilfeller kan en steinsprutskade utbedres på noen få minutter uten kostnad. For å unngå at frontruta skades ytterligere, bør Toyota forhandleren kontaktes så raskt som mulig. Om skaden skulle være for stor til å kunne repareres, bytter vi frontruta i henhold til Toyota standard. Må frontruten byttes betaler du kun egenandel dersom bilforsikringen din har glassdekning.


Kravene som stilles til å bytte frontrute på din Toyota er høye;


- Gjennomføre kurs og opplæring i å bytte og reparere frontruter i henhold til Toyotas reparasjonsmanualer

- Kalibrere sikkerhetssystemer og sensorer

- Benytte original frontrute

- Benytte originalt EuroNCAP godkjent frontrutelim

- Miljø er et av Toyotas kjerneverdier, kjemikalier og utskiftede deler håndteres på forsvarlig måte i henhold til krav om sikkerhet og miljø


Til sammen betyr dette at vi kan garantere at bilen din etter bytte av frontrute har samme høye Toyota sikkerhetskrav som før frontruteskaden.


Forsikring og økonomi


Alle sier at de benytter ruter tilsvarende original kvalitet, men hvorfor skal du ta til takke med noe annet enn originalruter når prisen er den samme? 


Toyota forsikring og mange andre forsikringsselskaper anbefaler å benytte merkeverksted ved reparasjon av steinsprutskader eller skifte av frontrute:


- Toyota-verkstedet utfører reparasjon av steinsprut kostnadsfritt for deg.

- Må frontruten byttes betaler du kun egenandel og de fleste forsikringsselskaper tar kr 2.000,- i egenandel uten 

  bonustap ved skifte av frontrute, dersom bilforsikringen din har glassdekning. 

- Benytter du Toyota forsikring slipper du egenandel ved skifte av frontrute (Gjelder kun en gang pr. forsikringsår).

- Toyota-verkstedet tar også hånd om alt papirarbeid mot forsikringsselskapet for deg. 

Mer om Toyota

Fyllestasjoner for hydrogen er midlertidig stengt Fyllestasjoner for hydrogen er midlertidig stengt Det var en alvorlig hendelse på en hydrogenstasjon på Kjørbo i Sandvika mandag 10. juni. Storfornøyde Toyota-kunder Storfornøyde Toyota-kunder Ferske tall fra Norsk Kundebarometer viser at kundene fremdeles er storfornøyde med Toyota. Lavest CO2-utslipp i Europa Lavest CO2-utslipp i Europa Utslippsøkningen fra 2016 var på 0,3 g/km, til et snitt på 118,1 g/km. Blant de mest solgte bilmerkene i Europa var det kun to som hadde en utslippsnedgang, mens resten økte sine utslipp. Toyota Proace 4x4 Toyota Proace 4x4 Nå kommer Proace også utstyrt med firehjulstrekk. Du kan være trygg på at du kommer deg frem uansett kjøreforhold. Den er i tillegg også klassens beste på nyttelast.
Dine personverninnstillinger

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen på siden vår, og for å gjøre vår kommunikasjon mer relevant for deg. Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når du selv ønsker.

Endre innstillinger
Les mer om informasjonskapsler