1. Toyotas verden
  2. Nyheter
  3. Lanseringer
Kontakt oss
Kontakt oss

Lanseringer

Nå kommer Toyota GR Supra med manuell girkasse

I sommer er det 3 år siden Toyota lanserte den nye GR Supra, og akkumulert salg nærmer seg 20.000 enheter. Dermed er tiden inne til å utvide modelltilbudet. 
Les mer

Bli kjent med Hilux GR SPORT

Med Hilux GR SPORT kommer sportslig design og suverene kjøreegenskaper til Hilux-serien. Hilux GR SPORT er den absolutte hardtarbeidende og seriøse pickupen.

 

Les mer

Nye Toyota Aygo X

Nedtellingen til lanseringen av Aygo X har begynt. Nye Aygo X oppleves som en høy crossover med egenskapene og smidighetene til en kompaktbil. Den høye sitteposisjonen og den store frontruten gir deg maksimal sikt.

 

Les mer

Bli kjent med nye Corolla Cross

Nå kommer den første SUVen som bærer navnet Corolla. En helt ny karosseriform til verdens mestselgende modellserie.

 

Les mer

Norsk bilpresse har prøvekjørt Yaris Cross

 Norsk bilpresse har prøvekjørt den helt nye Yaris Cross. Les hva de synes om crossover-versjonen av den populære småbilen.

Les mer

Elbil fra Toyota

19. april 2021 presenterte Toyota sin første elbil. Konseptmodellen markerer starten på sin kommende serie av elbiler: Toyota bZ! Den helelektriske bilen har fått navnet bZ4X.

Les mer

Nullutslippsbilen som fungerer som luftrenser

Det er mye som blir annerledes når en bil bygges for å gå på luft og hydrogen.
Les mer

Nå kan du få Proace City også med 4x4

Proace City med 4x4 har selvsagt fremkommelighet som sitt sterkeste trumfkort. I et land som vårt med generelt utfordrende vei- og føreforhold store deler av året, er det mange sjåfører som må ha en bil med trekk på alle fire for å være sikre på å kunne gjennomføre alle oppdragene sine hver dag året rundt.
Les mer

Nå kommer den nye Toyota Mirai

Fra lanseringen i 2014 har Toyota solgt i overkant av 10.000 av hydrogenbilen Mirai, de fleste i USA.
Les mer

Legenden er oppgradert

Den ikoniske offroaderen Land Cruiser gjorde sin debut for over 70 år siden, og er fremdeles unik i sitt segment den dag i dag.
Les mer

Nye RAV4 Plug-in Hybrid

Det er knyttet store forventninger til den nye RAV4 Plug-in Hybrid, som om to uker endelig blir å se på norske veier. Norsk bilpresse har vært spente på om den ladbare hybrid-SUVen vil holde alt den har lovet.
Les mer

Nye Toyota C-HR GR Sport

Med et unikt design som skiller seg ut fra andre modeller, utstyr med flere muligheter og lavt bensinforbruk har C-HR vært en av Toyotas mest populære biler siden introduksjonen i 2016.
Les mer

Nye Toyota Proace City

Mange var glade i Yaris Verso, som Toyota gjennom flere år bygde om til varebil for det norske markedet. Når et dedikert nyttekjøretøy i den lette klassen endelig er på plass, blir det likevel noe helt annet.
Les mer

Nye Yaris Hybrid

Den ikoniske småbilen Yaris kommer nå i sin fjerde generasjon. Så og si alt er nytt, og det lar seg godt merke ifølge biljournalistene.
Les mer