1. Toyotas verden
  2. Nyheter
  3. Aktuelt
Kontakt oss
Kontakt oss

Nyheter

Toyota topper listene

Tallene har blitt samlet, og Corolla er verdens mest solgte bilmodell i 2021. På topp 10-listen finner vi også hele 3 andre Toyotamodeller! Les mer for å se hvilke det er..

 

Les mer

Hilux vant International Pickup Award 2022

Fire modeller konkurrerte om førsteplassen i den internasjonale kåringen, men det var kun én vinner: Med 65 poeng gikk den legendariske arbeidshesten Toyota Hilux av med seieren som årets pickup.

 

Les mer

Verdens mest verdifulle bilmerke for 10. året på rad

Konsulentselskapet Interbrand har offentliggjort listen over de 100 mest verdifulle merkevarene for 2021. De siste 10 årene har Toyota parkert på toppen av bilmerkene i “Best Global Brands”.

 

Les mer

Toyota er Norges mest anbefalte merkevare

Toyota topper BrandIndex-listen og inntar dermed førsteplassen på YouGovs Recommend-rangering 2021.

Les mer

Norsk kundebarometer 2020

Toyota kjører forbi alle sine konkurrenter i årets ferske utgave av Norsk Kundebarometer. Med en score på 82,6 poeng havner Toyota øverst av alle bilforhandlere og på fjerdeplass totalt på listen over de 153 selskapene som har fått sin kundetilfredshet målt av Norsk Kundebarometer.

 

Les mer

Selvladende hybrid vs. plug-in

Da bilforbundet ADAC, det tyske motstykket til vårt eget NAF, for en tid tilbake spilte de mest populære plug-inn hybridene opp mot hverandre, var det en modell som gjorde rent bord: Prius Plug-in hybrid.

 

Les mer

Sikkerheten rundt hydrogengassen i Mirai

Siden 2015 er flere tusen Toyota Mirai hverdagstestet.

 

Les mer

Toyota RAV4 Plug-In Hybrid

Nå kan du bestille RAV4 Plug-in Hybrid. Toyota Norge tror modellen vil bli den mest populære hybridbilen i Norge i 2020.
Les mer

Toyota verdens mest verdifulle bilmerke

Hvert år publiserer konsulentselskapet Interbrand listen "Best Global Brands". Toyota tar førsteplassen som mest verdifulle bilmerke for 9. året på rad.
Les mer

Toyota Yaris er kåret til årets bil i Europa

En jury med 59 motorjournalister fra forskjellige europeiske land, har plassert nye Toyota Yaris på toppen av pallen som Årets bil i Europa. 29 nye bilmodeller stilte opprinnelig til start, 7 nådde finaleheatet, blant dem 3 elbiler, men i år var nye Toyota Yaris uslåelig.
Les mer

Årets vinterbil 2020

Etter omfattende testing av nye bilmodeller er dommen klar: Toyota Corolla TS Hybrid er årets vinterbil i 2020.
Les mer