1. Toyotas verden
  2. Nyheter
  3. Motorsport
Kontakt oss
Kontakt oss

Motorsport

Parkerte konkurrentene i USA

Fredric Aasbø har tilbrakt den siste tiden på andre siden av dammen, nærmere bestemt i California. Der avsluttet han 2021-sesongen på topp, med en suveren sammenlagtseier i Formula Drift.

Les mer

GR YARIS I PRESSEN

 

Den nye GR Yaris er utviklet med ekspertene i TOYOTA GAZOO Racing World Rally Team, og er ingen normal "hot hatch". Bilen har en 6-trinns manuell girkasse og en 1,6l turbo motor som leverer hele 261 hk.

 

Les mer

GR Yaris på glatta

 Da nye GR Yaris endelig var på plass hos Toyota-forhandler Jæger Automobil Bergen, fantes det ikke en bedre person til å få testet bilen litt ordentlig enn Ole Morten Davanger. På Eikås Motorsenter var banen dekket med snø og is.

Les mer

5 grunner til gode kjøreegenskaper

Fredric Aasbø kjører fullblods driftingbiler, med over 1000 hestekrefter, på de store banene i USA, Japan og Norge. På verkstedet i Los Angeles, USA, har de alt som trengs for å bygge en driftingbil.
Les mer

Aasbø og Toyota med ny GR Supra

Det er ti år siden Toyota Norge og Fredric Aasbø innledet et samarbeid på racerbanen, og i dag ble de første bildene av den tidligere verdensmesterens nye driftingbil publisert.
Les mer

På Fjelltur Med Fredric

Lom kommune i Oppland er et arnested for enhver tinderangler i Norge. Hjem til Galdhøpiggen og Glittertind og inngangsporten til noen av de mektigste naturopplevelsene Norge har å by på. Som vi har sett så langt i årets sesong av 71° Nord, har det ikke manglet på flott natur og strabasiøse fjellturer for deltagerne. I gårsdagens episode stod det imidlertid en litt annen fjelltur på programmet.
Les mer

Mestermøte på rudskogen

Hva har en langrennsess og en profesjonell drifter til felles? Mer enn man skulle tro viser det seg.
Les mer