1. Nyheter
 2. Lanseringer
 3. HiluxGRS
Jeg ønsker å...

Bli kjent med den nye Hilux GR Sport

Legenden har et nytt utseende.

Verdens tøffeste ikon siden 1968 er blitt enda tøffere. Møt den nye Hilux GR SPORT.

Kommer med sportslig design og egenskaper til den råsterke Hilux-serien. GR SPORT skiller seg ut i en legendarisk historie.

Med styling som skiller seg ut og kapasitet til å flytte fjell, er Hilux GR SPORT den absolutte hardtarbeidende og seriøse pickup.

Utforsk spesifikasjonene

Ønsker du å se nærmere på vår nye Hilux GR Sport? Her kan du utforske spesifikasjonene, se full utstyrsliste og sammenligne den med andre utstyrsvarianter og modeller.
Utforsk Opens in new window

Ønsker du å lease en Hilux GR Sport?

Månedspris fra kr 3690,- eks mva, med vinterhjul og metallic lakk inkludert i prisen.

 • Innstilt på å skille seg ut

  Takket være en unik styling inspirert av TOYOTA GAZOO Racing, skiller Hilux GR SPORT seg fra andre. En sort frontgrill med store Toyota-bokstaver, 17'' GR SPORT aluminiumfelger med to-tonelakk og sorte skjermbuer, gir den et utseende som passer for en etappe i Rally Dakar. I kupéen er GR SPORT-seter trukket med sort skinn og syntetisk semsket supplert med dekordetaljer i rødt og karbon med GR SPORT-logoer som gir en enda bedre opplevelse.
 • Eventyrlige kjøreegenskaper

  Med spesielle deler, byr Hilux GR SPORT også på spesielle kjøreegenskaper. På ekte rallyvis, sørger røde, monotube støtdempere foran sammen med skruefjærer høyere styrepresisjon, smidigere kjøreegenskaper og større komfort, enten du kjører på motorveien eller går løs på en off-roadløype. Dieselmotoren på 2,8 liter som utvikler 204 HK (DIN) og leverer et dreiemoment på 500 Nm gir deg klasseledende effekt og drivstoffeffektivitet.

Utforsk spesifikasjonene

Ønsker du å utforske detaljene og spesifikasjonene i vår nye Hilux GR Sport? Her kan du se fulle utstyrlister, spesifikasjoner og mulighet til å sammenligne de forskjellige utstyrsgradene og modellene.
Utforsk Opens in new window
 • Du trenger ikke kompromisse på kapasitetene til den stilige Hilux GR SPORT. Med den samme, imponerende nyttelasten på 1 tonn og tilhengerkapasitet på 3,5 tonn som resten av Hilux-serien, flytter den tunge laster uten å anstrenge seg. En manuelt 4x4-system og en rekke assistansesystemer er tilgjengelige for å takle de største utfordringene du møter i hverdagen. Hilux GR SPORT stiller med en automatisk LS-differensial, bakkestarthjelp og aktiv veigrepskontroll for å ta deg frem dit du skal - alltid
 • En kupé som er stor på kvalitet

  Tøff på utsiden, komfortable innvendig. Hilux GR SPORT har funnet balansen mellom arbeid og fritid. En nettbrettliknende Toyota Touch® 2 skjerm på 8'' gir deg tilgang til en rekke multimediafunksjoner slik at du kan streame og ringe. Med Apple CarPlay® eller Android Auto® og et lydanlegg fra JBL med Harman CLARi-Fi teknologi, har du tilgang til underholdning og tilkoblede tjenester. Og uansett hvor du dra, sørger de avanserte sikkerhetsteknologiene i T-Mate for å holde deg og bilen din så sikker som overhode mulig.
 • Testet til det ekstreme

  Med uendelige sanddyner og steindekte daler er Rally Dakar den ultimate testen av kvaliteten, holdbarheten og påliteligheten til en bil. I et arrangement hvor tillit er vitalt, fortsetter Hilux å bevise sin legendariske tøffhet. Med lanseringen av vår utfordrer for 2022, den helt nye Toyota GR DKR Hilux, har vi bare ett mål: Seier. Igjen. I likhet med sin fetter laget for kjøring på vei, er også Hilux GR SPORT konstruert og bygd for å takle verden mest ekstreme miljøer og for å forsikre oss om at den er bygd som ingen annen pickup.