1. Nyheter
 2. Lanseringer
 3. Toyota RAV4 GR SPORT
Jeg ønsker å...

Nå lanseres Toyota RAV4 GR SPORT

Toyota RAV4 ladbar hybrid med intelligent firehjulstrekk (AWD-i) kommer nå i GR SPORT-utgave.

Eksteriør/interiør med TOYOTA GAZOO Racing-styling og finjustert fjæring for bedre kjøreegenskaper.

Modellen blir tilgjengelig i Norge fra første kvartal 2023.
Det er bestselgeren RAV4 plug-in hybrid med AWD-i som suppleres med den nye utstyrsgraden. GR-SPORT-versjonen får en omfattende stylingpakke og fintrimmet understell. Tidligere er GR SPORT-modeller lansert med gode resultater for Yaris, Corolla, C-HR og Hilux.
 • Eksteriør

  Blant detaljene på RAV4 GR SPORT er 19’’ aluminiumfelger i sort høy­glans med tynne dekorlinjer og 5-doble eiker. Videre har den også hjulbuer i sort høyglans, markerte sidelister og garnityr på bagasjeroms­døren. Foran kommer tåkelykter i sorte G-nettmønster som grillen, pluss ny spoiler i et eget design og farge. I grillen og på bagasje­romsdøren er bilen diskret merket med GR-logoer.

 • Interiør

  Sportssetene foran er begge elektriske, og samtidig er det hukommelse for innstillingene på førersetet. Setetrekkene er myke og semsket med syntetiske skinnbolstre – materialer som ikke har animalsk opprinnelse. Hodestøttene er brodert i sort på sort med GR-logo, og seter, ratt og girspak har sølvfargede dekorsømmer. Dørene og rattet har dekordetaljer i metallisk gråfarge. GR-logoen er gjentatt på gulvmattene og på rattet.

  De viktigste elementene i oppgraderingene for modellåret 2023, høyoppløst monitor på 10,5’’ i dashbordet og digitalt kombinasjons­instrument på 12,3’’ i panelet foran føreren, er selvsagt med. Sikkerhets- og førerassistanse­systemene i Toyota T-Mate er oppgradert med funksjona­li­teten til siste generasjon Toyota Safety Sense. Pakken omfatter også det nye systemet for ratthjelp i nødsituasjoner og et forbedret kollisjonsvernsystem. Også panoramamonitor er standardutstyr. 

Ytelser

Det sportslige utseendet er fulgt opp med finjusteringer av fjæring og hjuloppheng. Stivere fjæring og strammere oppsett av støtdemperne forventes å gi GR SPORT-versjonene enda bedre veiegenskaper og dermed også en enda bedre kjøre­opplevelse.

TOYOTA RAV4
 • For nesten 30 år siden kom Toyota RAV4 som verdens første, kompakte SUV. Den gode mottakelsen førte til en stadig strøm av nye konkurrenter, og segmentet er i dag et av de mest populære og konkurranseintensive. RAV4 passerte et samlet salg på 10 millioner enheter i 2020, og bilen regjerer fortsatt på toppen som verdens mestselgende SUV.

  I sin nyeste og 5. generasjon får kundene Toyotas intelligente, elektriske firehjuls­trekk (AWD-i). Bilen er bygd på Toyotas GA-K-plattform. Dette betyr lavt tyngdepunkt og et velavstivet karosseri som gir betydelige forbedringer i kjøreegenskapene. I tillegg høyere komfort og generøse plassforhold for både passasjerer og bagasje.

  Den nye RAV4 Plug-in Hybrid GR SPORT blir tilgjengelig i Norge fra første kvartal 2023.