Toyota RAV4 plug-in Hybrid

RAV4 Plug-in Hybrid ble vist på Los Angeles Auto Show 20 november

Toyota har bygget videre på de dynamiske egenskapene i TNGA plattformen som dagens RAV4 Hybrid er bygget på. I vår nye plug-in vil det legges til større batterikapasitet for å gi større elektrisk rekkevidde og enda mer kraft.

RAV4 er en av Europas mest populære SUV-er og RAV4 Plug-in Hybrid inntar nå posisjonen både som RAV4s toppmodell og også som flaggskip for Toyotas hybrid-utvalg.


• Høy kraft og bra ytelse
• Eksepsjonell effektivitet
• Dynamisk GA-K plattformen

Takket være det intelligente firehjulstrekk-systemet AWD-i får du gode kjøreegenskaper på vei som i terreng, og gir deg en god kjøreopplevelse uansett vær og føreforhold.

Uncover rav4-plugin

RAV4 plug-in Hybrid kommer med Litium-ion batteri, dette batteriet har høy kapasitet – og en elektrisk rekkevidde på over 60 km* (daglig gjennomsnittlige pendlerdistanse er på 50km). RAV4 er klasseledende og det perfekt valg for deg som kjører en del småkjøring, men iblant trenger å kjøre lengre uten å måtte lade.
Vi håper å imponere deg med det nye drivverket til RAV4, og etter å ha utviklet to generasjoner av modellen Prius Plug-in Hybrid har Toyota god erfaring med produksjon av denne type drivverk.

Tenk deg følgende:
• 306 DIN hk/225kW*
• 0-100 på 6,2 sekunder
• Raskere enn samtlige av sine rivaler med konvensjonelle drivverk
• Klasseledende CO2 utslipp og drivstofføkonomi
* Foreløpige tall

Meld deg på vårt RAV4 Plug-in Hybrid nyhetsbrev

Ved å melde deg på nyhetsbrevet kan du nå:

• Være den første til å motta nyheter og informasjon om den nye RAV4 Plug-in Hybrid
• Være først ute med å få vite når det blir mulighet for å se den nye RAV4 Plug-in Hybrid i Norge
• Få prisene først
• Være først ute med å få vite når forhåndssalget starter
• Delta i konkurranser hvor du kan vinne flotte premier
• Vinn reise og billetter til Geneve Motorshow i mars 2020


Meld deg på vårt nyhetsbrev

Se mer!

Det finnes ikke så mye informasjon om den norske utgaven enda, men vi legger ut ny informasjon så snart det foreligger. I mellomtiden kan dere sjekke ut presentasjon av den amerikanske utgaven, filmet under lanseringen i Los Angeles motorshow. Merk at dette er fra verdenslanseringen av den amerikanske utgaven, og noe spesifikasjoner og utstyr kan avvike fra den norske utgaven.

Les mer

Nye RAV4 Nye RAV4 For snart et kvart århundre siden skapte første generasjon RAV4 et nytt bilsegment; robust SUV med kompakte dimensjoner og like gode kjøreegenskaper på som utenfor veien. Nå er femte generasjon her, og den er akkurat like revolusjonerende. Hybridenes vinterfordeler Hybridenes vinterfordeler Med fjorårets vinter friskt i minnet er det igjen på tide å gjøre seg klar for de lange, kalde månedene. Den helt nye Toyota RAV4 Den helt nye Toyota RAV4 Helt SUV. Helt Hybrid. Ikke noe halvt Toyota på Paris Motor Show 2018 Toyota på Paris Motor Show 2018 Bilindustrien er inne i en fase med store forandringer, og Toyota har startet overgangen fra å være en produsent av biler til å bli en leverandør av mobilitet - bedre mobilitet for alle.
Dine personverninnstillinger

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen på siden vår, og for å gjøre vår kommunikasjon mer relevant for deg. Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når du selv ønsker.

Endre innstillinger
Les mer om informasjonskapsler