1. Nybil
 2. Presentasjon
Jeg ønsker å...

Endre modell

Yaris Cross Executive Bi-Tone

SUV 5d

yaris cross
2ND Black Mica (209) / White (058)

Pris fra

494400.0

Månedsleie fra

kr 5 126/mnd

Finansiering

Standardmotor

1.5 Bensin Hybrid

Standardgaranti

5 år / 200.000 km

yaris cross

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/no/no

Pris fra
494400.0

kr 5 126/mnd

Finansiering

(Ink. MVA)
115 g/km

CO2 kombinert

5.1 l/100 km

Forbruk kombinert WLTP

Alle data for drivstofforbruk og CO2-utslipp er oppgitt etter laboratorietester i hht. offisielle EU-bestemmelser. De oppgis for å kunne sammenlikne biler og vil nødvendigvis ikke reflektere det forbruket du oppnår under kjøring

 • Skaper oppmerksomhet

  Yaris Cross tiltrekker seg blikk. Vår lange erfaring med SUV-modeller og småbiler har resultert i en modell ingen har sett maken til. Markerte hjulbuer, store 18'' aluminiumfelger og gjennomført styling, har ført til et resultat som vekker nysgjerrighet og som får beundrende blikk.

 • Ustoppelig energi

  Det selvladende hybridsystem av 4. generasjon i Yaris Cross tar deg frem uten problemer. Det nye hybridsystemet med en bensinmotor på 1,5 liter utvikler 116 HK (DIN) med uslåelige ytelser og drivstoffeffektivitet for denne klassen. Systemet skifter sømløst mellom bensin- og elektrisk drift, det gir smidig akselerasjon, lavt forbruk og lave CO2-utslipp. Du kan kjøre lengre med nullutslipp samtidig som du slipper å bekymre deg for rekkevidden..

 • Safety Sense gjør turen enda sikrere

  Takket være Safety Sense er Yaris Cross forberedt, uansett hva som dukker opp. Safety Sense er en omfattende pakke av sikkerhets- og førerassistansesystemer. Den inneholder sikkerhetsteknologier som kollisjonsvern og førerhjelp som Toyota Teammate avansert parkeringsassistanse. Safety Sense holder deg trygg både på motorveier og i travle bygater og beskytter deg, dine passasjerer - og andre veifarende.

 • Plass til et aktivt liv

  Yaris Cross er praktisk og fleksibel; se f.eks. på den fotbetjente bagasjeromsdøren som du åpner enkelt selv når du har begge hendene fulle. Det innovative beltet forhindrer at last som sykler eller snøbrett forskyver seg underveis. Du kan utvide bagasjerommet ved behov siden bakseteryggen er del 40:20:40, som gir fleksible muligheter når du har mye som må med.

Full skjerm Lukk
Dra i kursor for å dreie bilen Dra i kursor for å dreie bilen