1. Bruktbil
  2. Certified Plus - Personbil
  3. Certified Plus symboler
Jeg ønsker å...

VÅRE BESTE BRUKTBILER

Alle Certified Plus biler leveres med 24 måneder garanti fra tidspunktet bilen omregistreres på kunde.

Garantien begrenser seg ikke bare til Norge, men du er og sikret hjelp ved alle autoriserte Toyota merkeverksteder i Europa – og du slipper å bekymre deg uansett hvor du er.

Nybilgaranti gjelder frem til 5 år eller 200.000 km (det som først inntreffer). Når nybilgarantien utløper så vil de aktuelle bilene dekkes av en utvidet Certified Plus garanti slik at du som kunde alltid er GARANTERT AV TOYOTA.

Se egne vilkår for Certified Plus garanti – informasjon tilgjengelig hos din Toyota forhandler.

Kvalitetskontroll med 100+ sjekkpunkter

Når du kjøper en Certified Plus bil så kan du være sikker på at den er i god stand.

Alle Certified Plus biler går gjennom en egen grundig kvalitetskontroll på over 100 punkter slik at du som kunde vet at bilen imøtekommer Toyota sine strenge krav til kvalitet, sikkerhet og utseende.

Med over 20 års erfaring og over 13 millioner hybrideiere rundt omkring i verden så sier det seg selv - Toyota kan hybrid! Derfor får du inkludert 12 måneder/15000 km Hybrid batterigaranti når du kjøper en Certified Plus bil. Denne garantien kan ved utført Toyota Originalservice hos et autorisert Toyota verksted i Norge, forlenges med 12 måneder av gangen etter bilens garantiutløp, helt til bilen når 10 års alder.

En hybrid helsesjekk? Dette er sjekk og oppdatering av bilens programvare, slik at du har riktig programvare til din Hybridmodells elektroniske systemer. En slik oppdatering er det vi som merkeforhandler som kan tilby via våre online systemer mot fabrikk. Med utvidet batterigaranti på din årlige Hybrid helsesjekk, kan du føle deg trygg og tenke på andre ting.

Å være Toyota forplikter. Vårt mål er fornøyde kunder og bekymringsfritt bilhold.

Er du ikke fornøyd kan du innen 30 dager/maks kjørte 1000 km velge å bytte bilen i en annen bruktbil i samme prisklasse eller dyrere som befinner seg på lager hos forhandleren.

Omkostninger knyttet til finansiering, forsikring, registrering av salgspant og andre kostnader som ikke er direkte knyttet til bilen (eksempelvis etter montert utstyr bestilt av kunde), dekkes av kunde.

12 måneder veihjelp gjennom Toyota Eurocare er inkludert på alle Certified Plus biler. Toyota Eurocare dekker veihjelp for Certified Plus 24 timer i døgnet, 7 dager i uken, 365 dager i året i 12 måneder.

Toyota Eurocare omfatter følgende tilfeller: Driftsstans, ulykke, uhell; tom drivstofftank, flatt batteri, punktering og til og med mistet nøkler eller låst de inne.

Din Toyota trenger regelmessig service. Benytter du Toyota Originalservice en gang i året hos et autorisert Toyota verksted i Norge vil du kunne få nye 12 måneder med vårt veihjelpsprogram Toyota Eurocare.

Veihjelp: Nye 12 måneder med Toyota Eurocare i inntil 15 år.

Helsesjekk: Det er kun Toyota merkeforhandlere som kan teste, oppgradere bilens programvare og utvide batterigarantien.

100% Toyota: Det er kun Toyota merkeforhandlere som tilbyr Toyota originaldeler.

Trygghet: Bruker du Toyota merkeforhandlere forblir ansvaret for bilens garantier 100% hos Toyota.

Kunnskap: Arbeidet utføres av spesialutdannede mekanikere.

Når du kjøper bil fra din Toyota-forhandler, uavhengig av merke, har du mulighet til å velge den finansieringsløsningen, nedbetalingstiden og månedskostnaden som passer deg best.

Selgeren gir deg et komplett tilbud, samt svar på finanssøknaden allerede innen få minutter.

Det er både trygt, enkelt og fleksibelt da du får ordnet alt på ett sted i forbindelse med bilkjøpet.

Vi tilbyr deg en gunstig forsikring som ivaretar dine behov som Toyota-kunde, og vi er opptatt av at du fra dag en skal være sikret Toyota-standarder også ved en eventuell skade.

På en rask, kompetent og personlig måte tilbyr vi forsikringer til din bil. Dersom uhellet skulle være ute, blir bilen utbedret på autorisert Toyota verksted og med originale deler.

Toyota forsikring - kun tilgjengelig hos Toyota forhandlere.

På «Min Toyota» på toyota.no får du oversikt over dine kjøretøy, du kan booke inn servicer og du kan opprette påminnelser for vedlikehold og forsikring.

I tillegg kan du planlegge reiser på nettet og sende dem til bilens navigasjonssystem med “Reiseplanleggeren”. Du kan også laste ned de nyeste kartoppdateringer for din mobile multimedia systemer fra “Kartoppdatering”.

Hos Toyota har vi detaljert historikk på all service og reparasjoner som autoriserte TOYOTA merkeverksted har utført på din Certified Plus bil.

Når du kjører ut fra våre forhandlere med din nye Certified Plus bil så er du trygg på at dette er en bil som er av sertifisert Toyota kvalitet.