1. Varebil
  2. Nyttekjoretoy
Jeg ønsker å...

NYTTEKJØRETØY FRA TOYOTA

Legendarisk driftssikkerhet!

Toyota har nyttekjøretøy for alle formål og behov. Du kan velge blant et range bestående av alt fra store varebiler, nyttekjøretøy med 4x4 og elektrisk varebil. De helektriske varebilene fra Toyota har både lang rekkevidde og kapasitet som kan dekke ethvert behov. Våre nyttekjøretøy kan tilpasses alle dine ønsker og behov, slik at din bilhverdag blir best mulig.

Nyttekjøretøy du kan stole på

Med Toyota i ryggen er du sikret høy kvalitet og legendarisk driftssikkerhet. Du har hele vårt serviceapparat i ryggen, noe du vil merke med blant annet vårt store nettverk av forhandlere og verksteder, nasjonalt delelager, express service og veihjelp hele døgnet, hele året.

Enten du er på jakt etter varebil, firmabil eller arbeidsbil, hjelper vi deg med å finne modellen som er riktig for deg.

Toyotas utvalg av elektriske nyttekjøretøy

Mange bedrifter, fra store flåtekunder til mindre virksomheter, ønsker seg elektriske varebiler og biler for persontransport som er støttet av Toyotas velkjente nettverk og renommerte kvalitetsgaranti.

Nå stiller Toyota sterkere enn noen gang tidligere med en utvidet elektrisk Proace-familie. Hos oss finner du den bilen du trenger!

Toyota kan levere flere elektriske varebiler.  Proace Electric leveres i medium og lang utgav, med en batteripakke på 75kWt og rekkevidden  opp til 314 km. Ønsker du en mindre varebil, har vi også Proace City Electric som også leveres i 2 lengder og et 50 kWt batteri som gir en rekkevidde på opptil 269 og 274 km.

Dersom du ønsker nyttekjøretøy for persontransport kan Toyota levere Proace Verso Electric, den perfekte mannskapsbilen som kommer som 8- og 9- seter i både Familie og Shuttle-versjoner, og kan dermed dekke svært mange behov som både nyttekjøretøy og til privat bruk. Denne kommer også i 2 lengder og tre utstyrsnivåer, batteri på 75 kWt og rekkevidde opptil 314 km.

LADEMULIGHETER

De gangene du skal på langtur, er det godt å vite at du på en hurtigladestasjon med 100 kWt kapasitet kan fullade batteriet på bare 45 minutter. Ombordladeren leveres med kapasitet opptil 11 kWt, og 6 meter ladekabel på opptil 32A er standardutstyr. Veggboks for lading hjemme eller på arbeidsplassen kan leveres som tilleggsutstyr. Med Proace Verso Electric har du altså alle muligheter.

FLEKSIBEL OG ANVENDELIG

Som elbil sørger Proace Verso Electric for enestående komfortabel og stillegående persontransport. Derfor er denne modellen perfekt for forflytning av arbeidslag og flymannskap, som taxi, administrasjonsbil, hotellbil, leiebil, som jernbane-, flyplass- og havneshuttle, i andre servicefunksjoner, i tilbringertjeneste eller som hverdags- og fritidsbil for storfamilien. Lastekapasiteten er høy; med alle setene i normalposisjon er lastekapasiteten henholdsvis 640 og 1.060 liter. Det betyr rikelig med plass.

Lave kostnader og bra for miljøet

De variable kostnadene, først og fremst til «drivstoff», er derimot beskjedne. Dersom du regner med en strømpris på ca 1 kr per kWt, gir «full tank» på hjemmelader en kostnad på rundt 80 kroner, som igjen betyr at du kan kjøre for ca 25 øre per km. Tilsvarende bil med dieselmotor vil koste deg tre til fire ganger mer.

For mange vil også elmotor og nullutslipp spille en viktig rolle for en kjøpsbeslutning. I tiden fremover vil miljøegenskapene i første omgang også få konsekvenser for den praktiske nytteverdien når stadig flere soner i storbyene vil bli stengt for alle konvensjonelle biler – og elbiler blir det eneste lovlige. Det alternativet som allerede er svært lønnsomt, kan for mange bli det eneste brukbare i nær fremtid. Snart kommer du ikke dit du skal om ikke du kjører elbil.

Den drivlinjen du velger for bilparken din vil i neste omgang også få betydning for mulighetene for å kvalifisere for å vinne offentlige og private anbudskonkurranser.

KAPASITET

Proace Verso Electric har stor kapasitet og kan kjøres med en nyttelast på rundt 850 kg* og med tilhengervekt på opp til 1.000 kg. Den er tildelt fem stjerner i NCAPs sikkerhetstester og leveres med Toyota Safety Sense. Motoren utvikler 136 HK og maksimalt dreiemoment er 260 Nm. Garanti i åtte år eller 160 000 km på litium-ion batteriet legger til rette for bekymringsløst bilhold, som sikrer minimum 70% kapasitet av batteriet.

Hvis du vil lese mer om fordelene ved å kjøre elektriske varebiler, kan du klikke her.

Ta kontakt med nærmeste Toyotaforhandler for å få vite mer om Toyotas unike servicetilbud for profesjonelle brukere inkludert ekspresservice, hurtig levering av deler ved behov og et fordelaktig finansierings- og pristilbud. Vi tilbyr både finansiering og leasing av nyttekjøretøy til gunstige betingelser.