1. Varebil
 2. Lease varebil
Jeg ønsker å...

Leasing av Toyota varebil - Med og uten innskudd

Leasing av varebil - les om fordelene

Leasing av Toyota varebil er en populær finansieringsmetode for bedrifter som trenger firmabil eller arbeidsbil. Det gir mange fordeler som gjør bilholdet enklere og mer forutsigbart. Med en leasingavtale kan du frigjøre kapital og slippe unna avskrivninger. I tillegg kan du enkelt budsjettere for månedlige og årlige utgifter, og du har alltid nye og driftssikre varebiler tilgjengelig.

En annen fordel med leasing er at du kan velge mellom en rekke ulike varebiler og tilpasse avtalen etter dine behov. Du kan også velge mellom ulike typer leasingavtaler, som for eksempel operasjonell leasing eller finansiell leasing. Det er viktig å velge riktig type avtale og varebil, og å forstå kostnadene og betingelsene som følger med.

Når du velger å lease en varebil, er det viktig å undersøke grundig og finne den beste avtalen for din bedrift. Det kan være lurt å se på flere tilbydere, sammenligne priser og betingelser, og vurdere hva som passer best for deg og din bedrift. Det er også lurt å ta hensyn til eventuelle ekstrakostnader, som forsikring og service, og å forstå hva som skjer når avtalen utløper.

Kort forklart

 • Leasing av varebil gir mange fordeler, som enklere bilhold og frigjøring av kapital.
 • Det er viktig å velge riktig type leasingavtale og varebil, og å forstå kostnadene og betingelsene som følger med.
 • Når du velger å lease en varebil, bør du undersøke grundig og finne den beste avtalen for din bedrift.
 • 5 grunner til å lease varebil

  • Tilgang på nye og driftssikre varebiler
  • Frigjør kapital
  • Forutsigbare månedlige kostnader
  • Mulighet for Alt i ett-faktura
  • Tilgang på veihjelp 24/7 gjennom Toyota Eurocare

Forutsigbar leasing fra Toyota

Behov for ny varebil? Toyota har et bredt utvalg av arbeidsbiler, alt fra store varebiler, til 4x4 og elektriske varebiler. Vi tilbyr leasing av varebil med svært gunstige betingelser til både privatpersoner og firmaer. Ta kontakt med din Toyota-forhandler for prøvekjøring og en bilprat.

 

Lease elektrisk varebil - Økonomisk og miljøvennlig

Toyota har et utvalg innen elektrisk varebil. Proace Electric og Proace Verso Electric og Proace City Electric passer deg som ønsker å kjøre kun på strøm, uten at det skal gå utover kapasitet eller ytelse. Begge modellene kan tilpasses din hverdag som arbeidsbil, firmabil eller til privat bruk. Proace Electric kommer i to lengder og tre utstyrsgrader. Batteriet er av litium-iontypen og leverer 75 kWt, med rekkevidde på opptil 314km (WLTP kombinert).

Har du behov for stor el-varebil er Proace Verso Electric det ideelle valget. Som 8- og 9-seter i både Familie- og Shuttle-versjon, vil denne dekke de aller fleste behov for persontransport.

Proace City Electric kommer i to lenger og utstyrsnivåer, og leveres med batteri på 50 kWt og en rekkevidde på opptil 274 km. Her får du smarte løsninger og et rommelig varerom, samt god kjørekomfort. 

Å lease elektrisk varebil er både bra for miljøet og har økonomiske fordeler. Vi hjelper deg med å finne løsningen som passer best for deg.

LEASE VAREBIL BEDRIFT

Alle bedrifter har forskjellige behov. Derfor hjelper vi deg å skreddersy en løsning som passer nettopp din bedrift. Vårt mål er å gjøre din arbeidshverdag enklere ved hjelp av en varebil som dekker alle ønsker og krav, og en økonomisk løsning som er riktig for deg.

Velger du å lease varebil for bedriften vil det gi dere faste og forutsigbare kostnader, samt full bruksrett på bilen.

 • Hilux

  Bygd for styrke. Designet for glede. 0-100 på 10 sekunder. 2,8 l - 204 HK(DIN) - 500 Nm.  

 • Land Cruiser

  I tillegg til den legendariske fremkommeligheten er Land Cruiser fullpakket med smarte løsninger.

 • Proace City

  Funksjonell, fleksibel og tilgjengelig, den nye PROACE CITY er en perfekt varebil.

 • Proace City 4x4

  God kjørekomfort, smarte løsninger og ypperlig fremkommelighet under alle forhold. 

 • Proace

  Uansett hvilken oppgave du har, byr Proace på det som skal til for å få jobben gjort.

 • Proace 4x4

  Med Proace 4x4 kan du være trygg på at du kommer deg frem uansett kjøreforhold.

 • Proace Verso

  Proace Verso er full av nyttige løsninger for fører og passasjerer. Perfekt som mannskapsbil.

 • Proace Electric

  Toyota Proace, nå endelig som elektrisk varebil

VEIHJELP 24/7 FRA TOYOTA EUROCARE

Å lease varebil gjennom en Toyota-forhandler gir deg også tilgang på Toyota Eurocare som er veihjelp 24/7 for nye, norskregistrerte Toyota-biler. Skulle det oppstå et problem vil Toyotas assistanse-team stå klar døgnet rundt for å få deg raskest mulig tilbake på veien.

Toyota Eurocare er gyldig i 12 måneder fra første registreringsdato, men blir forlenget automatisk i 12 måneder om du velger velger Toyota Originalservice hos en Toyota-forhandler i Norge.

Spør oss om Toyota Eurocare når du leaser din neste varebil.