Lease varebil fra Toyota

Dette er fordelene ved å lease varebil.


Leasing av varebil er ofte den foretrukne løsningen for bedrifter som skal ha firmabil eller arbeidsbil. Ved å velge leasing fremfor kjøp, kan du nyte en rekke fordeler som sørger for et enklere og mer forutsigbart bilhold. Det gjelder blant annet frigjøring av kapital og enklere budsjettering, samtidig som dere slipper avskrivninger.


Leasing av varebil passer selvstendig næringsdrivende, offentlige virksomheter og private bedrifter som har alt fra en til mange varebiler i bilparken. Vil du ha et tilbud på leasing? Ta kontakt med din Toyota-forhandler som kan gi deg et uforpliktende tilbud.


Ved å velge leasing av varebil fra Toyota får du dessuten legendarisk driftssikkerhet og høy kvalitet. I tillegg står vårt serviceapparat klart til å hjelpe deg om det skulle være noe.

toyota Range

5 grunner til å lease firmabil eller arbeidsbil

  • Tilgang på nye og driftssikre biler
  • Frigjør kapital
  • Forutsigbare månedlige kostnader
  • Mulighet for Alt i ett-faktura
  • Tilgang på veihjelp 24/7 gjennom Toyota Eurocare

Forutsigbar leasing fra Toyota

Behov for ny varebil? Toyota har et bredt utvalg av arbeidsbiler, alt fra store varebiler, til 4x4 og elektriske varebiler. Vi tilbyr leasing av varebil med svært gunstige betingelser til både privatpersoner og firmaer. Ta kontakt med din Toyota-forhandler for prøvekjøring og en bilprat.

Lease elektrisk varebil - økonomisk og miljøvennlig

Siste tilskudd i Proace-familien er et utvalg innen elektrisk varebil. Proace Electric og Proace Verso Electric passer deg som ønsker å kjøre kun på strøm, uten at det skal gå utover kapasitet eller ytelse. Begge modellene kan tilpasses din hverdag som arbeidsbil, firmabil eller til privat bruk. Proace Electric kommer i tre lengder og to utstyrsgrader. Du kan velge mellom to forskjellige batteripakker, med 219 og 314 km rekkevidde (WLTP).


Har du behov for stor el-varebil er Proace Verso Electric det ideelle valget. Som 8- og 9-seter i både Familie- og Shuttle-versjon, vil denne dekke de aller fleste behov for persontransport.


Å lease elektrisk varebil er både bra for miljøet og har økonomiske fordeler. Vi hjelper deg med å finne løsningen som passer best for deg.Les mer om Toyota Electric Les mer om Proace Electric Les mer om Proace Electric Verso

toyota Range

Lease varebil bedrift

Alle bedrifter har forskjellige behov. Derfor hjelper vi deg å skreddersy en løsning som passer nettopp din bedrift. Vårt mål er å gjøre din arbeidshverdag enklere ved hjelp av en varebil som dekker alle ønsker og krav, og en økonomisk løsning som er riktig for deg.


Velger du å lease varebil for bedriften vil det gi dere faste og forutsigbare kostnader, samt full bruksrett på bilen.Les mer om leasing


Se vårt utvalg varebiler

Toyota Hilux

Hilux

Bygd for styrke. Designet for glede.

Les mer
Toyota Land Cruiser

Land Cruiser

I tillegg til den legendariske fremkommeligheten er Land Cruiser fullpakket med smarte løsninger.

Les mer
Toyota Proace City

Proace City

Funksjonell, fleksibel og tilgjengelig, den nye PROACE CITY er en perfekt varebil.

Les mer
Toyota Proace City 4x4

Proace City 4x4

Med Toyota i ryggen

Les mer
Toyota Proace

Proace

Uansett hvilken oppgave du har, byr Proace på det som skal til for å få jobben gjort.

Les mer
Toyota Proace 4x4

Proace 4x4

Med Proace 4x4 kan du være trygg på at du kommer deg frem uansett kjøreforhold.

Les mer
Toyota Proace Verso

Proace Verso

Proace Verso er full av nyttige løsninger for fører og passasjerer

Les mer
Toyota Proace Electric

Proace Electric

Toyota Proace, nå endelig som elektrisk varebil

Les mer

Veihjelp 24/7 fra Toyota Eurocare

Å lease varebil gjennom en Toyota-forhandler gir deg også tilgang på Toyota Eurocare som er veihjelp 24/7 for nye, norskregistrerte Toyota-biler. Skulle det oppstå et problem vil Toyotas assistanse-team stå klar døgnet rundt for å få deg raskest mulig tilbake på veien.


Toyota Eurocare er gyldig i 12 måneder fra første registreringsdato, men blir forlenget automatisk i 12 måneder om du velger velger Toyota Originalservice hos en Toyota-forhandler i Norge.


Spør oss om Toyota Eurocare når du leaser din neste varebil.Finn forhandler