Bli Kjent Med Nye Yaris Cross Hybrid

Finn En Yaris Cross Hybrid Som Passer For Deg

/
Premiere Edition
Særpreget design sammen med førsteklasses komfort og teknologi. Den eksklusive Premiere Edition tar seg godt ut over alt.
 • 18” aluminiumfelger med Premiere design
 • Bi-tone eksteriørfarge
 • Premium skinnseter
 • Robuste "offroad" elementer
 • JBL premium lydanlegg
 • Panoramatak
/
Adventure Bi-Tone
Adventure utstyrsgrad er robust og allsidig tilpasset en aktiv livsstil. Kupéen har et naturinspirert fargetema og her vil du nyte å kjøre hvor som helst.
 • 18” aluminumfelger med Adventure design
 • Bi-Tone eksteriørfarge
 • Robuste "offroad" elementer
 • Adventure setetrekk med stoff og kunstskinn
 • JBL Premium lydanlegg
 • Panoramatak
/
Executive AWD-i
Executive utstyrsgrad er raffinert og velutstyrt og blir lagt merke til. En varm og omhyggelig utformet kupé viser virkelig raffinement.
 • 18” aluminiumfelger med Executive design
 • Mono-Tone eksteriørfarge
 • Executive setetrekk med stoff og kunstskinn
 • JBL Premium lydanlegg
 • Panoramatak

Fire trinn for å reservere på nett
Det er enkelt og sikkert å reservere din Yaris Cross Hybrid.

user icon
1. Opprett konto
Begynn med å åpne en ny MyT-konto eller logg inn om du allerede har konto.
car icon
2. Velg utstyrsgrad
Velg den modellen som har alt det utstyret du ønsker deg.
check square
3. Reservèr bilen
Legg inn dine kontaktdetaljer, velg din foretrukne forhandler, og reserver bilen.
map marker
4. Motta bekreftelse
Vent på en e-post fra oss som spesifiserer reservasjonen din og de neste skrittene.

SIKKER PÅ Å KOMME FREM
 • I Yaris Cross Hybrid møtes lang SUV-erfaring med ekspertise på småbiler. Med høy kjøreposisjon i en rommelig kupé og en unik kombinasjon av hybridteknologi og intelligent firehjulstrekk (AWD-i), er den en ekte SUV.
 • Yaris Cross Hybrid er sterk og avansert og stiller med høy bakkeklaring, store aluminiumfelger og samtidig kompakte dimensjoner som gjør den smidig og lettmanøvrert over alt.
 • I Yaris Cross Hybrid kan du alltid stole på at du kan ta deg videre.

gallery_des-ext_13
Høydepunkter det er verdt å vente på

Hybrid med intelligent firehjulsdrift (AWD-i)
Med den unike kombinasjonen av hybriddrift og det intelligente AWD-i-systemet, vil du føle deg ustoppelig i Yaris Cross Hybrid. 1,5 liters motoren i hybridsystemet gir sterke ytelser, imponerende drivstofføkonomi og mulighet for ren elektrisk kjøring slik at du kan kjøre utslippsfritt der du ønsker det.

Både ved kurvekjøring på regnglatte veier og når du akselerer på grus eller snø, gir AWD-i den stabiliteten og det veigrepet du trenger for å unngå problemer. Når forholdene blir utfordrende, kan du bruke moduskontrollene som gir deg valg mellom Trail og Snow. På islagt, snødekte eller sølete veier hjelper denne funksjonen til med å redusere hjulspinn og dekkslipp, holder deg på rett kurs og driver deg forover.

Smart Cargo
Enten du skal shoppe eller stå på ski, gjør Yaris Cross ting litt enklere. Med en fotbetjent bakdør og 40:20:40-delte bakseter, er det hjelp å få. Det fleksible lasteromsgulvet gir mulighet for økt bagasjeplass eller sikrere oppbevaring etter behov, mens et innovativt, fleksibelt belte holder bagasje og sykler sikkert på plass.

Historien om Yaris Cross Hybrid
Hils på Yasunori Suezawa, mannen bak Yaris Cross Hybrid. Som sjefsingeniør for prosjektet, var han ansvarlig for å gjøre store idéer til virkelighet. Fra det klasseledende hybrid AWD-i-systemet via det stilige designet til de avanserte sikkerhetsteknologiene, forteller han hva som har vært den største inspirasjonen og de viktigste resultatene i utviklingen av den nye bilen vår.

Ofte stilte spørsmål

Når lanseres Yaris Cross Hybrid?

Yaris Cross Hybrid vil være tilgjengelig fra høsten 2021.

Må jeg betale et depositum

Nei, det koster ikke noe å reservere den nye Yaris Cross Hybrid. Det eneste du trenger å gjøre er å logge inn eller opprette en ny brukerprofil på vår sikre kunderportal, MyT, for å reservere din Yaris Cross Hybrid på nett. Din foretrukne forhandler vil ta kontakt med deg når det nærmer seg tid for bestilling av bilen. 

Kan jeg kansellere reservasjonen min?

Ja, du kan kansellere når som helst. Du vil bli bedt om å gjennomføre bestillingen din innen to uker etter at du er varslet av forhandleren om at bilen din er tilgjengelig. Om bestilling av bilen ikke gjennomføres i løpet av denne perioden, vil reservasjonen din bli kansellert og bilen din vil bli tilbudt en av de andre kundene på listen.

Toyota elektrifisert

Nye Yaris Cross

Ladeboks til bilen Ladeboks til bilen For å få fullt utbytte av en elbil eller ladbar hybrid fra Toyota, er du tjent med en ladeboks fra Toyota. Les mer om hvordan du vil oppleve at en Toyota ladeboks gjør hverdagene enda enklere. Beyond Zero Beyond Zero I over 20 år har våre Hybrider ledet an i reisen mot nullutslipp. Og for mange er dette målet, men ikke for oss. Vår reise går videre og her kan du lese mer om den. Toyota - Norges mest kjøpte bilmerke i første kvartal Toyota - Norges mest kjøpte bilmerke i første kvartal Med over 6000 nyregistrerte biler så langt i år, topper Toyota listen over landets mest populære bilmerker ved å være størst både på person- og varebil. Les om hvilke modeller som topper statistikken her. Velkommen til Hybrid for Alle Velkommen til Hybrid for Alle Aldri har vi hatt et bredere utvalg av Hybrid. Enten du ser etter en selvladende eller ladbar Hybrid. En bybil, suv eller å kjøre rundt i en luksuriøs sedan har vi en Hybrid for deg. Nå også til supre kampanjepriser.