Ny AYGO

Suksesshistorien fortsetter. Mer kjøreglede enn noen gang tidligere

Den nye Toyota AYGO fikk sin verdenspremiere på årets bilutstilling i Genève. Toyotas formgivere og ingeniører har forsterker modellens ungdommelige og tydelige image, og har også sørget for bedre ytelser og kjøreegenskaper for å gjøre AYGO enda morsommere å kjøre.

Ungdommelig utseende

Den nye AYGO beholder sin ikoniske X-signatur i fronten, men den er nå utviklet videre fra å være 2-dimensjonal grafisk til å bli et mer kraftfullt, 3-dimensjonalt arkitektonisk element.

Det nye frontdesignet består dessuten av lyktegrupper med integrerte kjørelys. Den nedre delen som rammer inn grillen forsterker inntrykket av bredde og smidighet i den kompakte bilen.

Sett fra siden, spiller den 3-dimensjonale fronten sammen med de nydesignede linsene i lyktegruppene bak og skaper et inntrykk av bevegelse forover.

Det nye kjørelysene bak har LED-teknologi og gir AYGO en lett gjenkjennelig lyssignatur som forsterker inntrykket av bredde og stabilitet.

/
/
Utstyrsgrader som apellerer til mange

Nye AYGO er tilpasset smak og behov hos forskjellige kunder. x-play-utstyrsgrad er hjertet for de nye AYGO-modellene og er basis for alle de spesielle tilvalgsmulighetene. Toppmodellen, x-clusiv, er basert på x-play-spesifikasjonene, men med en egen to-tone lakkfargepalett i tre farger.

I tillegg kommer to spesialmodeller, x-cite og x-me, som bidrar til å friske opp hele AYGO-tilbudet. x-cite er den mest synlige modellen, takket være den unike magentalakken kombinert med sorte, spesialdesignede15" aluminiumsfelger i sort, seter trukket med Manhattan-stoff, innfellinger i friskluftventilene og girkulen i bilens lakkfarge og pianosort instrumentpanel og ramme rundt girspaken. x-me skiller seg ut med lakk i cyan, kombinert med sortfargede lykteornamentering, eksteriørdekor, 15" spesialdesignede aluminiumsfelger med 10 eiker, setetrekk i delskinn og interiørelementer i bilens lakkfarge.

Mer om AYGO

Dine innstillinger for informasjonskapsler (cookies)

Vi bruker informasjonskapsler på nettstedet vårt for å kunne gi deg en bedre opplevelse. Dersom du er fornøyd med dette, huk av den grønne boksen og fortsett å bruke nettstedet som før. Mer informasjon om hvordan du endrer innstillingene for informasjonskapsler finner du her: Endre mine cookie-innstillinger. 

Bekreft de innstillingene du fortrekker ved å klikke i en av boksene om du er enig eller velge bort om du er uenig.

Forbedrer sikkerheten på Toyotas nettsted og er avgjørende for at nettsiden virker.

Disse benyttes til analyser, statistikk og eventuelle undersøkelser for å gi deg best mulig brukeropplevelse.

Husker påloggingsinformasjonen din, og husker valg du gjør mellom sider for å eksempelvis kunne gi deg en oppsummeringsside.

Gir best mulig opplevelse. Disse husker hvilke Toyota-sider du har besøkt. De gir deg enkelt tilgang til tjenester i nærheten, eksempelvis «finn din nærmeste forhandler». 

Sørger for at de tilbudene og kommunikasjonen du mottar på internett er relevante for deg.