Ny AYGO

Suksesshistorien fortsetter. Mer kjøreglede enn noen gang tidligere

Den nye Toyota AYGO fikk sin verdenspremiere på årets bilutstilling i Genève. Toyotas formgivere og ingeniører har forsterker modellens ungdommelige og tydelige image, og har også sørget for bedre ytelser og kjøreegenskaper for å gjøre AYGO enda morsommere å kjøre.

Ungdommelig utseende

Den nye AYGO beholder sin ikoniske X-signatur i fronten, men den er nå utviklet videre fra å være 2-dimensjonal grafisk til å bli et mer kraftfullt, 3-dimensjonalt arkitektonisk element.

Det nye frontdesignet består dessuten av lyktegrupper med integrerte kjørelys. Den nedre delen som rammer inn grillen forsterker inntrykket av bredde og smidighet i den kompakte bilen.

Sett fra siden, spiller den 3-dimensjonale fronten sammen med de nydesignede linsene i lyktegruppene bak og skaper et inntrykk av bevegelse forover.

Det nye kjørelysene bak har LED-teknologi og gir AYGO en lett gjenkjennelig lyssignatur som forsterker inntrykket av bredde og stabilitet.

/
/
Utstyrsgrader som apellerer til mange

Nye AYGO er tilpasset smak og behov hos forskjellige kunder. x-play-utstyrsgrad er hjertet for de nye AYGO-modellene og er basis for alle de spesielle tilvalgsmulighetene. Toppmodellen, x-clusiv, er basert på x-play-spesifikasjonene, men med en egen to-tone lakkfargepalett i tre farger.

I tillegg kommer to spesialmodeller, x-cite og x-me, som bidrar til å friske opp hele AYGO-tilbudet. x-cite er den mest synlige modellen, takket være den unike magentalakken kombinert med sorte, spesialdesignede15" aluminiumsfelger i sort, seter trukket med Manhattan-stoff, innfellinger i friskluftventilene og girkulen i bilens lakkfarge og pianosort instrumentpanel og ramme rundt girspaken. x-me skiller seg ut med lakk i cyan, kombinert med sortfargede lykteornamentering, eksteriørdekor, 15" spesialdesignede aluminiumsfelger med 10 eiker, setetrekk i delskinn og interiørelementer i bilens lakkfarge.