Kjenn på Yarisenergien

Den nye Toyota Yaris 2017

Den nye Toyota Yaris gjør din bilhverdag enda bedre. De moderne linjene og den gjennomførte kvaliteten gir deg en komfortabel kjøreopplevelse uten stress hver eneste gang du legger avsted.

/

Yaris gir ekte kjøreglede


Et enda mer dynamisk utseende, gode kjøreegenskaper, stille, mykere gange og høyere sikkerhet - alt dette får du i den nye Yaris. Den har fått en karakteristisk front og bakpart, er nå utstyrt med LED-signaturlykter, aluminiumsfelger og lakkfargene er hentet fra en enda friskere palett. Interiøret er oppgradert og har avanserte teknologier som gir en enda bedre kjøreopplevelse, enten du kjører alene eller har tatt med familie eller venner på tur./

Krefter som passer deg


Yaris er forfriskende, stillegående, lettkjørt og pålitelig - og kommer med en rekke forskjellige motoriseringer slik at du kan finne den som passer dine behov. Yaris Hybrid er enda mer behagelig og stillere enn før slik at du kan kjøre komfortabelt hele veien dit du skal med klassens minste utslipp. Du får også Yaris med en avansert 1,0 liters VVT-ie bensinmotor som byr på kraftfulle ytelser og imponerende drivstofføkonomi for den som ønsker en kvikk og smidig Yaris.

Komfort og kontroll


Kupeen i Yaris er moderne, komfortabel og fra førerplassen har du full kontroll. Nye setetrekk, paneler og kaldblå instrumentbelysning gir interiøret en frisk og tidsriktig atmosfære. Det elegante rattet har 3 eiker og er skinntrukket (fra Mid utstyrsgrad og oppover), nye, effektive friskluftinntak og strømlinjet multimediaskjerm og knapper sikrer at du har alt innen rekkevidde.Instrumentpanelet er utformet slik at du får full oversikt. Mellom de to runde hovedinstrumentene, har du en TFT-fargeskjerm på 4,2" som viser deg viktige kjøredata underveis. Midt på dashbordet har du monitoren for Toyota Touch® 2 multimediasystem der du kan spille av musikken din, ta telefonsamtaler håndfritt via Bluetooth¨ og finne viktig informasjon når du er på reise.

Les mer om Yaris

Toyota Yaris Toyota Yaris Easy Drive Video Toyota Yaris Toyota Yaris Experience Hybrid Video Toyota Yaris er kåret til Årets bil i Europa Toyota Yaris er kåret til Årets bil i Europa En jury med 59 motorjournalister fra forskjellige europeiske land, har plassert nye Toyota Yaris til toppen av pallen som Årets bil i Europa 2021. 29 nye bilmodeller stilte opprinnelig til start, 7 nådde finaleheatet, blant dem 3 elbiler, men i år var nye Toyota Yaris uslåelig. Norsk bilpresse har testet nye Yaris Hybrid Norsk bilpresse har testet nye Yaris Hybrid Den nye Yaris Hybrid er endelig på plass i Norge, og bilpressen har latt seg imponere over fjerde generasjon av den legendariske småbilen.