1. Nybil
  2. Presentasjon
Jeg ønsker å...

Endre modell

Proace EV Comfort

Lang (L2) 2 skyvedører

proace electric
Icy White

Pris fra

683200.0

Standardmotor

Elektrisk (75kWt)

Standardgaranti

5 år / 200.000 km

proace electric

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/no/no

Pris fra
683200.0
(Ink. MVA)
0 g/km

CO2 kombinert

Alle data for drivstofforbruk og CO2-utslipp er oppgitt etter laboratorietester i hht. offisielle EU-bestemmelser. De oppgis for å kunne sammenlikne biler og vil nødvendigvis ikke reflektere det forbruket du oppnår under kjøring

TOYOTA LADEBOKS

For å få fullt utbytte av en elbil eller ladbar hybrid fra Toyota, er du tjent med en ladeboks fra Toyota. Eiere av alle de ladbare bilene fra Toyota vil oppleve at en Toyota ladeboks gjør hverdagene enda enklere.


Proace electric

Utforsk i 360°

  • Design

    Du kan velge mellom tre karosserityper, tre karosserilengder og få bilen med 4 eller 5 dører. Derfor finner du en Proace Electric som passer uansett hva du skal bruke den til.

  • Interiørteknologi

    Proace Electric kommer med en rekke spesielle elbilfunksjoner og avanserte tilkoblingsmuligheter for å holde deg informert, sørge for at du har kontroll og i full gang hver eneste dag, inkludert: - Programmer for lading og forvarming av kupéen - Oversikt over ladestastasjoner - Sjekk av autonom rekkevidde - Display for batterikapasitet

  • Sikkerhet

    Når jobben krever at du er på farten hver eneste dag, vil du selvsagt kjøre i en bil som er sikker. Siden den nye Proace Electric er utstyrt med Toyota Safety Sense, vet du at sikkerheten er vel ivaretatt. To forskjellige sikkerhetspakker er tilgjengelige, begge med et bredt utvalg av innovative sikkerhetssystemer som hjelper deg til enda sikrere kjøring.

Full skjerm Lukk
Dra i kursor for å dreie bilen Dra i kursor for å dreie bilen