1. Nybil
 2. Presentasjon
Jeg ønsker å...

Proace EV Comfort

Lang (L2) 2 skyvedører

Proace EV - Comfort - Lang (L2) 2 skyvedører
Pris fra
kr 700 600
Månedsleie fra
Finansiering
Elektrisk (75kWt)
Proace EV - Comfort - Lang (L2) 2 skyvedører
Dark Grey Metallic (EVL)

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/no/no

TOYOTA LADEBOKS

For å få fullt utbytte av en elbil eller ladbar hybrid fra Toyota, er du tjent med en ladeboks fra Toyota. Eiere av alle de ladbare bilene fra Toyota vil oppleve at en Toyota ladeboks gjør hverdagene enda enklere.


Proace electric

Utforsk i 360°

 • Design

  Design

  Du kan velge mellom tre karosserityper, tre karosserilengder og få bilen med 4 eller 5 dører. Derfor finner du en Proace Electric som passer uansett hva du skal bruke den til.

 • Interiørteknologi

  Proace Electric kommer med en rekke spesielle elbilfunksjoner og avanserte tilkoblingsmuligheter for å holde deg informert, sørge for at du har kontroll og i full gang hver eneste dag, inkludert: - Programmer for lading og forvarming av kupéen - Oversikt over ladestastasjoner - Sjekk av autonom rekkevidde - Display for batterikapasitet

 • Sikkerhet

  Når jobben krever at du er på farten hver eneste dag, vil du selvsagt kjøre i en bil som er sikker. Siden den nye Proace Electric er utstyrt med Toyota Safety Sense, vet du at sikkerheten er vel ivaretatt. To forskjellige sikkerhetspakker er tilgjengelige, begge med et bredt utvalg av innovative sikkerhetssystemer som hjelper deg til enda sikrere kjøring.

Full skjerm Lukk