1. Nybil
 2. Presentasjon
Jeg ønsker å...

Yaris Cross Life

SUV 5d

Yaris Cross - Life - SUV 5d
Pris fra
kr 432 300
Månedsleie fra
Finansiering
 • 16" alufelg (10-eike)
 • Aluminium takrails
106 g/km
4.7 l/100 km
1.5 Bensin Hybrid
Yaris Cross - Life - SUV 5d
Super White (040)

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/no/no

 • Design

  Skaper oppmerksomhet

  Yaris Cross tiltrekker seg blikk. Vår lange erfaring med SUV-modeller og småbiler har resultert i en modell ingen har sett maken til. Markerte hjulbuer, store 18'' aluminiumfelger og gjennomført styling, har ført til et resultat som vekker nysgjerrighet og som får beundrende blikk.

 • Ustoppelig energi

  Det selvladende hybridsystem av 4. generasjon i Yaris Cross tar deg frem uten problemer. Det nye hybridsystemet med en bensinmotor på 1,5 liter utvikler 116 HK (DIN) med uslåelige ytelser og drivstoffeffektivitet for denne klassen. Systemet skifter sømløst mellom bensin- og elektrisk drift, det gir smidig akselerasjon, lavt forbruk og lave CO2-utslipp. Du kan kjøre lengre med nullutslipp samtidig som du slipper å bekymre deg for rekkevidden..

 • Safety Sense gjør turen enda sikrere

  Takket være Safety Sense er Yaris Cross forberedt, uansett hva som dukker opp. Safety Sense er en omfattende pakke av sikkerhets- og førerassistansesystemer. Den inneholder sikkerhetsteknologier som kollisjonsvern og førerhjelp som Toyota Teammate avansert parkeringsassistanse. Safety Sense holder deg trygg både på motorveier og i travle bygater og beskytter deg, dine passasjerer - og andre veifarende.

 • Plass til et aktivt liv

  Yaris Cross er praktisk og fleksibel; se f.eks. på den fotbetjente bagasjeromsdøren som du åpner enkelt selv når du har begge hendene fulle. Det innovative beltet forhindrer at last som sykler eller snøbrett forskyver seg underveis. Du kan utvide bagasjerommet ved behov siden bakseteryggen er del 40:20:40, som gir fleksible muligheter når du har mye som må med.

Full skjerm Lukk