1. Nybil
  2. Toyota Norge | Meretes Yaris Cross Hybrid
Jeg ønsker å...

En moderne og pålitelig kompakt-SUV

Da Merete Meyer fra Oslo var på jakt etter bil i sommer, hadde hun listen klar: Bilen måtte ha firehjulsdrift, det måtte være en hybridbil, og hun ønsket seg automatgir. I tillegg måtte bilen være driftssikker og pålitelig, og den måtte være komfortabel å kjøre. 

Valget falt fort på Toyota Yaris Cross Hybrid.

 

– Den var et opplagt valg for mine behov

– Jeg kjører en god del i hverdagen og er opptatt av drivstofføkonomi. I tillegg har jeg en bratt bakke opp til hytta som blir veldig glatt både høst og vinter, så jeg ønsket firehjulsdrift, forteller hun. 

– Jeg ville finne en bil som var økonomisk i tillegg til praktisk og komfortabel. Med den nye hybridbilen bruker jeg omtrent en tredjedel så mye bensin som jeg gjorde tidligere, og i tillegg er bilen utrolig mye mer komfortabel enn jeg har vært vant med fra før, sier Merete.

Hun forteller at hun følger med på forbruket gjennom skjermen i bilen og har lagt merke til hvor mye hun har spart i drivstoff. Mye av kjøringen i hverdagen foregår nemlig på elektrisitet, og det har gjort underverker for drivstoffregnskapet:

– Jeg reiser en del til hytta, der jeg ikke har lademuligheter. Derfor var en hybridbil det beste for meg. Da er det jo fint at hybridbilen går såpass mye elektrisk likevel. Det sparer meg for penger. Dessuten er det mer miljøvennlig, sier hun.

Lyst til å teste ut Yaris Cross selv? Bestill prøvekjøring her.

Fornøyd med leveringstiden

Merete trekker frem leveringstiden som en positiv overraskelse ved kjøpet:

– Jeg bestilte bilen i månedsskiftet juni/juli og ble forespeilet levering mellom august og oktober. Jeg har hørt andre som har ventet i et år eller mer på ny bil – men allerede i august fikk jeg bilen levert, forteller hun. 

Hybridteknologi

Kombinasjonen av hybridteknologi og bensinmotoren gir sterke ytelser, konkurransedyktig drivstofføkonomi og muligheter for elektrisk kjøring når du ønsker det.

Sitteposisjon

Med høyere bakkeklaring og høy sitteposisjon gir Yaris Cross deg det som skal til for å takle vanskelige kjøreforhold. Med intelligent firehjulstrekk (AWD-i) og omgitt av et fleksibelt interiør kan du tilpasse bilen til alle hverdagens utfordringer og ta deg helt frem dit du skal.

MyT

Med tilkoblede tjenester i MyT-appen kan du koble deg til bilen uansett hvor du befinner deg. Planlegg reiser hjemmefra, få påminnelser underveis eller optimaliser kjørestilen din med Hybrid Coaching.

Teknologi gjør hverdagen enklere 

Merete forteller at teknologien i bilen gjør både hverdagen og kjøreopplevelsen bedre:

– Det er mange funksjoner som gjør kjøreopplevelsen både tryggere og mer komfortabel. Ryggekamera, parkeringssensorer og blindsonevarsling er utrolig praktisk, og varme i rattet kommer til å være utrolig behagelig når vinteren kommer, sier hun. 

Totalopplevelsen gjorde det til et opplagt valg

Merete sier totalpakken gjorde Toyota Yaris Cross Hybrid til et opplagt valg:

– Jeg var ute etter en hybridbil med firehjulstrekk og automat og var opptatt av at den skulle være pålitelig. Jeg beholder bilene mine i mange år, og nå var det 13 år siden sist jeg byttet bil, sier hun.

Hun forteller at det raskt ble opplagt at Yaris Cross Hybrid var et riktig valg for henne, og i tiden etter kjøpet har hun også blitt positivt overrasket:

– Jeg synes den er utrolig behagelig å kjøre. Min gamle bil er det nå datteren min som har, og for noen dager siden lånte jeg den en tur. Da merket jeg fort at det var utrolig stor forskjell, ler hun. 

Utforsk bZ4X

Norges mest fornøyde bileiere

Vi jobber hele tiden for å levere bedre opplevelser for kundene våre. Derfor er det en stolthet og glede å kunne dele at dere har plassert oss på toppen av Norsk Kundebarometer 2023!