1. Varebil
 2. Varebil firehjulstrekk
Jeg ønsker å...

VAREBIL MED FIREHJULSTREKK

For deg som søker robuste ytelser!

I over 60 år har Toyota bygget firehjulstrekkere med legendariske ytelser og pålitelighet. En varebil med firehjulstrekk fra Toyota er en partner du alltid kan stole på.

Varebil med firehjulstrekk, 4x4 eller AWD betyr det samme - ekstra kraft og fremkommelighet når forholdene er tøffe. Det gjøres ved hjelp av et drivverk som skaper fremdrift på alle fire hjulene samtidig. Toyota har perfeksjonert dette ved hjelp av kraft og teknologi som lar forhjulene trekke bilen fremover, mens bakhjulene skyver.

For deg som bruker bilen som arbeidsplass utenfor bygatene, er en varebil med 4x4 fra Toyota er uslåelig vinner. Glatt føre eller dårlige grusveier er ingen hindring, uten at det skal gå utover sikkerheten eller komforten.

4 grunner til å velge varebil med firehjulstrekk fra Toyota

 • Legendarisk pålitelighet og 5 års fabrikkgaranti
 • Klasseledende kupéplass
 • Avansert sikkerhetsteknologi, blant annet blindsonemonitor
 • Mer enn 60 års erfaring med å bygge legendariske firehjulstrekkere
 • Du har Toyota i ryggen og fordeler som; hurtigfelt for service og hastereparasjoner, Expressevice og veihjelp.
 • Varebil med 4x4 for alle behov

  Toyota har perfeksjonert AWD-teknologien for å gi deg ekstra kraft når forholdene er tøffe. Vi kan tilby et stort utvalg av varebiler med 4x4, og kan skreddersy løsninger som passer dine behov.

  VI hjelper deg med å finne varebilen med firehjulstrekk som er perfekt for deg. Kom innom din nærmeste Toyota-forhandler for en uforpliktende prat og for å prøvekjøre vårt utvalg.

 • PROACE 4X4

  Proace-familien har lenge vært et naturlig førstevalg blant varebiler på grunn av de mange mulighetene og smarte løsningene. Nå er den også tilgjengelig med firehjulstrekk for enda bedre fremkommelighet. Proace 4x4 er desidert best i klassen når det kommer til nyttevekt. Du får med deg hele 1400 kg nyttelast, i tillegg til en hengerkapasitet på 2500 kg.

  Når du kjører kan du selv velge mellom 4x4 og 2WD, som bidrar til lavere utslipp. I tillegg har Proace 4x4 økt bakkeklaring, ekstra beskyttelsesplater under bilen foran og selvfølgelig den samme komforten som Proace 2WD er kjent for.

 • Proace 4x4 - Fremkommelighet på all slags føre
 • Proace City 4x4 - praktiske løsninger og komfort
 • PROACE CITY 4X4

  Proace City 4x4 er vår første kompakte varebil med firehjulsteknologi. Modellen er perfekt for deg som vil være sikker på at du får gjennomført oppgavene dine året rundt - uansett føre. Fremkommeligheten er unik, takket være kombinasjonen av den kompakte utformingen og den smarte AWD-teknologien. I tillegg får du en komfortabel kupé med praktiske løsninger, som bidrar til at din hverdag skal bli så god som mulig.

  Varebilen har to sidehengslede dører bak som kan åpnes 180 grader slik at det går enkelt og raskt å losse bagasjerommet. Her det generøst med plass og rom for to europaller.

 • Hilux med ustoppelig styrke

  Ingenting stopper firehjulstrekkeren Hilux. Pickupen er blitt ikonisk, takket være ustoppelig styrke og rå fremkommelighet. Nye Hilux har en røff konstruksjon tilpasset både utfordrende arbeidsoppgaver og eventyrlige utflukter. Den kraftige 2.8-liters motoren har 204 hestekrefter, mens 500 Nm dreiemoment sørger for null til 100 på bare ti sekunder. Det elektroniske kontrollsystemet er utviklet for å redusere hopp og sprett, slik at du får en komfortabel kjøreopplevelse.

  I det nye 4x4-systemet kan du selv velge å koble til bakre differensial når det er nødvendig, mens i vanskelig terreng kan du bruke AWD-modus for økt sikkerhet og veigrep.

 • Hilux - Tøff og pålitelig
 • Land Cruiser - Ustoppelig
 • Land Cruiser med smart 4x4-teknologi

  Kraft, pålitelighet og råskap er vesentlige stikkord for SUV-ikonet Land Cruiser. Firehjulstrekkeren er en favoritt blant mange håndverkere på grunn av dens styrke når det kommer til fremkommelighet. Land Cruiser både drar tungt og trekker tungt, og er derfor en ideell partner for deg som har behov for varebil med 4x4.

  SUVen har konstant firehjulsdrift, slik at du slipper å bytte mellom 2WD og AWD. Låsbar senterdifferensial gir maksimal fremkommelighet, mens sikkerheten til enhver tid blir ivaretatt.