1. Nybil
  2. Garanti og pålitelighet
Jeg ønsker å...

PROACE CITY Comfort sideh. bakd.

Kort (L1) 2 skyvedører

PROACE CITY - Comfort sideh. bakd. - Kort (L1) 2 skyvedører
Pris fra
kr 406 000
Månedsleie fra
Finansiering
1.5 Diesel 100
PROACE CITY - Comfort sideh. bakd. - Kort (L1) 2 skyvedører
Dark Grey Metallic (EVL)

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/no/no

Holder deg sikker

PROACE CITY leveres med en rekke systemer for førerassistanse.

Føl deg trygg og sikker med vår sikkerhetspakke

PROACE CITY leveres med standard sikkerhetspakke som inkluderer det avanserte kollisjonsvernsystemet (autobrems), skiltgjenkjennelse og filskiftvarsling.

EUROCARE - VEIHJELP

Våre biler er bygd for å kunne levere årevis med pålitelighet, men likevel ønsker vi å kunne tilby kundene våre et helt bekymringsfritt bilhold, derfor leveres hver Toyota med 12 måneders dekning av Toyota Eurocare inkludert. Toyota Eurocare sikrer deg veihjelp i hele 40 europeiske land både ved driftsstans uansett årsak, inkludert førerfeil.

Skulle uhellet være ute, har Toyota Eurocare en rekke gode løsninger å tilby slik at du kommer deg videre. Tar du Toyota Originalservice hos et autorisert Toyota-verksted i Norge årlig, eller ved hver 15.000 km (det som først inntreffer), vil du kunne få nye 12 måneder med Toyota Eurocare i inntil 15 år.

TOYOTAS SIKKERHETSLØFTE


Årelang erfaring med bilproduksjon og omfattende forskning sikrer at hver eneste nye Toyota ikke bare er klar for å settes i drift, men den er også til å stole på når du trenger det som mest, også når du ikke tror du gjør det. Med våre avanserte Toyota Safety Sense-teknologier er det endelige målet å eliminere alle uhell i trafikken og skape et sikrere trafikkmiljø for alle.

REPARASJONER

Uhell kan ramme selv de mest forsiktige førere. Heldigvis, enten det er små eller større uhell, kan du trygt henvende deg til Toyotas nettverk av autoriserte verksteder. Våre velskolerte teknikere er forpliktet til å gjennomføre en fullstendig reparasjon som er lagt opp slik at din Toyota skal føres tilbake til sin opprinnelige tilstand.