TOYOTA PLUS KUNDEFORDELER
Du som kunde er alltid trygg når du kjøper TOYOTA PLUS bruktbil.

image GARANTI
MINIMUM 24 måndergaranti inkludert
image TOYOTA PLUS Kvalitetskontroll
Kontrollert og kvalitetssikret over 100 sjekkpunkter
image TOYOTA Hybrid Helsesjekk
12 måneder hybridbatterigaranti inkludert
image TOYOTA Veihjelp
12 måneder Toyota Eurocare inkludert
image TOYOTA Finansiering og Forsikring
image TOYOTA
Originalservice
image 100% fornøyd eller bytt bil*
image Dokumentert servicehistorikk

image

TOYOTA PLUS - det beste valget for deg som ønsker trygghet og kvalitet når du skal kjøpe bruktbil.

Alle bilene har gjennom vår TOYOTA PLUS Kvalitetskontroll gjennomgått en grunding sikkerhet - og kvalitetssjekk for å sikre at de opprettholder den høye standarden vi setter till TOYOTA PLUS.

Vi er så trygge på kvaliteten på at alle TOYOTA PLUS biler leveres med MINIMUM 24 månder garanti - opp til 200 000 kilometer.

Utover dette gir vi opp til 10 års batterigaranti og op till 15 års veihjelp, som du kan fornye hvert år gjennom Toyota Originalservice.

TOYOTA PLUS er kun tilgjengelig hos Toyota merkeforhandlere for privatpersoner.

imageMINIMUM 24 MÅNEDER GARANTI

Alle TOYOTA PLUS biler leveres med minimum 24 måneder garanti fra tidspunktet bilen omregistreres på kunde.

Garantier begrenser seg ikke bare til Norge, men du er og sikret hjelp ved alle autoriserte Toyota merkeverksteder i Europa - og du slipper å bekymre deg uansett hvor du er.

Nybilgaranti gjelder frem til 5 år - 200 000 kilometer*. Når nybilgarantien utløper så vil de aktuelle bilene dekkes av en utvidet TOYOTA PLUS garanti.

Slik at du som kunde alltid er GARANTERT AV TOYOTA. Se egne vilkår for TOYOTA PLUS garanti - informasjon tilgjengelig hos din Toyota forhandler.

Les mer

Storfornøyde Toyota-kunder Storfornøyde Toyota-kunder Ferske tall fra Norsk Kundebarometer viser at kundene fremdeles er storfornøyde med Toyota. Lavest CO2-utslipp i Europa Lavest CO2-utslipp i Europa Utslippsøkningen fra 2016 var på 0,3 g/km, til et snitt på 118,1 g/km. Blant de mest solgte bilmerkene i Europa var det kun to som hadde en utslippsnedgang, mens resten økte sine utslipp. Toyota Proace 4x4 Toyota Proace 4x4 Nå kommer Proace også utstyrt med firehjulstrekk. Du kan være trygg på at du kommer deg frem uansett kjøreforhold. Den er i tillegg også klassens beste på nyttelast. Hybrid eller Plug-In – Hva velger du? Hybrid eller Plug-In – Hva velger du? Da bilforbundet ADAC, det tyske motstykket til vårt eget NAF, for en tid tilbake spilte de mest populære plug-inn hybridene opp mot hverandre, var det en modell som gjorde rent bord: Prius Plug-in hybrid.
Dine personverninnstillinger

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen på siden vår, og for å gjøre vår kommunikasjon mer relevant for deg. Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når du selv ønsker.

Endre innstillinger
Les mer om informasjonskapsler