Rensevæske for drivstoffsystemer

Motoren i din Toyota er produsert møysommelig med presise toleranser for å gi deg mange års pålitelig drift og gode ytelser. Men bilens effektivitet og ytelser kan bli redusert etter hvert som små avleiringer, enten fra selve drivstoffet eller fra forbrennningsprosessen bygger seg opp inne i motoren.

En eneste behandling med Toyota rensevæske for drivstoffsystemer vil gi utslippsnivåer nær de som ble spesifisert den dagen bilen din ble produsert. En eneste behandling gir effektiv rensing som vil forbedre bilen på følgende områder:

  • Tung å starte
  • ujevn tomgang
  • Utilstrekkelig effekt
  • Dårlig drivstofføkonomi
  • Motorbank
  • Eksosutslipp

Toyota rensevæske for dieselsystemer er designet for å levere dyp rengjøring gjennom hele drivstoffsystemet og motoren. Den er omhyggelig testet for kompatibilitet og best mulig ytelse for å fjerne avsetninger og urenheter for å sikre forbedret drivstofføkonomi og mykere gange.

På samme måte rengjør Toyota rensevæske for bensinsystemer tennplugger, gir raskere start og dyprenser forbrenningskammeret. Resultatet er at din Toyota får bedre effekt, lavere drivstofforbruk og stillere gange.

For å redusere risiko for dyre utskiftinger av drivstoffinjektorer for å forbedre ytelsene, drivstofføkonomien og utslippene nærmere de opprinnelige spesifikasjonene, skal du sørge for at motoren får en dyprens med Toyota rensevæske for drivstoffsystemer i dag.

Les mer

Dro Norge rundt med 77-modell fra Toyota Dro Norge rundt med 77-modell fra Toyota Tor Martin og samboeren har tilbakelagt 4600 kilometer i sin Corolla KE30. Her kan du lese alt om Norgesferien på fire hjul. Norsk bilpresse har testet nye Yaris Hybrid Norsk bilpresse har testet nye Yaris Hybrid Den nye Yaris Hybrid er endelig på plass i Norge, og bilpressen har latt seg imponere over fjerde generasjon av den legendariske småbilen. Aasbø og Toyota med ny GR Supra Aasbø og Toyota med ny GR Supra Det er ti år siden Toyota Norge og Fredric Aasbø innledet et samarbeid på racerbanen, og nå er de første bildene av den tidligere verdensmesterens nye driftingbil publisert. Legenden Land Cruiser er oppgradert Legenden Land Cruiser er oppgradert Kombinasjonen av utmerket kvalitet, driftssikkerhet og pålitelighet, makeløse offroad-egenskaper og et stadig høyere nivå for luksus, komfort og prestisje har gjort den ikoniske offroaderen Land Cruiser unik i sitt segment. Nå løftes nivået nok et hakk.
Dine personverninnstillinger

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen på siden vår, for å levere tjenester fra tredjeparter, for å hjelpe oss med å forstå og forbedre hvordan nettstedet fungerer, og for å gjøre vår kommunikasjon mer relevant for deg. Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når du selv ønsker.

Endre innstillinger
Les mer om informasjonskapsler