Privatkunde hos Toyota Financial Services


Gunstige løsninger for deg som privatkunde.Toyota Financial Services er Toyotas eget finansieringsselskap. Vår dyktige stab jobber kontinuerlig for å kunne tilby deg eller din bedrift den beste finansielle løsningen ved kjøp eller leasing av bil.
I over 20 år har vi tilbudt fordelaktige finansierings- og forsikringsløsninger til deg som skal ha ny bil. Vi tilbyr også rådgivning og kundeservice, slik at du skal få en løsning som passer ditt behov og økonomi.

Våre kunder skal kunne få en totalløsning, som innbefatter alle produkter og tjenester som er knyttet til et bilhold. Det er trygt, enkelt og forutsigbart, i tillegg til at det er gunstig.

Per Magne Hansen, administrerende direktør i Toyota Financial Services.

toyota Billån

Billån

Toyota Financial Services er en komfortabel partner når du vil finansiere din nye eller brukte bil, uansett merke. Du behøver som oftest ingen annen sikkerhet enn bilen, og kontantinnsatsen er gjerne din innbyttebil. For privatpersoner utgjør normalt kontantinnsatsen 35 prosent av bilens pris. Hvis du kontakter oss direkte kan vi tilby opp til 100 prosent finansiering.

toyota Flexilån

Flexilån

Flexilån passer for deg som kjøper ny, eller en nesten ny Toyota, og vil bytte bil relativt ofte.

Alt-i-ett

Alt-i-ett

Alt-i-ett er løsningen for deg som ønsker et enkelt og oversiktelig bilhold.

toyota Betalingsutsettelse

Faktura

Uforutsette utgifter kommer ofte når det passer som dårligst. Derfor gir vi deg muligheten til å låne penger til bilrelaterte kostnader som for eksempel reparasjon, service eller kjøp av utstyr fra Toyota-butikken.

toyota PrivatLeie

PrivatLeie

PrivatLeie er veien til et enklere bilhold. Med leasing fra Toyota Financial Services får du gunstige løsninger og forutsigbare månedlige kostnader. For deg som ikke ønsker å binde opp kapital i en ny bil, kan PrivatLeie være et ideelt valg.

toyota Forsikring

Forsikring

Toyota Financial Services tilbyr gunstige forsikringer som ivaretar alle dine behov som Toyota-kunde. Dersom uhellet skulle være ute står et autorisert Toyota-verksted klar til å hjelpe deg med originale deler. Toyota Forsikring leveres i samarbeid med Gjensidige.