1. Nybil
 2. Presentasjon
Jeg ønsker å...

Hilux SR

D-Cab 4d

toyota hilux
Super White 2 (040)

Pris fra

606500.0

Månedsleie fra

kr 8 382/mnd

Finansiering

Standardmotor

2.8 Diesel D-4D

Standardgaranti

5 år / 200.000 km

toyota hilux

https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/no/no

Pris fra
606500.0

kr 8 382/mnd

Finansiering

(Ink. MVA)
245 g/km

CO2 kombinert

9.3 l/100 km

Forbruk kombinert WLTP

Alle data for drivstofforbruk og CO2-utslipp er oppgitt etter laboratorietester i hht. offisielle EU-bestemmelser. De oppgis for å kunne sammenlikne biler og vil nødvendigvis ikke reflektere det forbruket du oppnår under kjøring


Hilux Galleri

Utforsk i 360°

 • Design

  Godt design. Overalt.

  Det kraftfulle utseendet med markerte støtfangere foran og bak og tøffe sidelister, beskytter karosseripanelene mot skader.

 • Tøff, utholdende, pålitelig. Udiskutabelt.

  Siden den er konstruert og testet for hard, daglig bruk i verdens mest ekstreme strøk, kan du stole på den legendariske kvaliteten, slitestyrken og påliteligheten som er innebygd i hver eneste nye Hilux.

 • Bratte bakker? Ikke noe problem.

  Det er flere gode grunner til å stole på den nye Hilux. Bakkestarthjelp (HAC) og aktiv veigrepskontroll (A-TRC) gjør det lett å starte mykt i den verste motbakken mens den høye lastekapasiteten både på bilen og tilhengeren, betyr at du får med alt. Så enten du skal opp eller ned den bratteste bakken (glemte vi at Hilux også har nedstigningskontroll?) når du kjører i den nye Hilux, kan du være sikker på at bilen er på ditt parti hele veien*. *Tilleggsutstyr og tilbehør avhengig av modell og utstyrsgrad.

 • Din plass. Din verden.

  Den er tøff utvendig og komfortabel inni. Kupéen i den nye Hilux kommer med et nytt nivå for raffinement og stil. Slitesterke materialer og gjennomført finish som ser like bra ut som de føles. Lydanlegget fra JBL med Harman CLARi-Fi-teknologi gir deg suveren lydkvalitet uansett hva slags musikk du velger å høre på.

Full skjerm Lukk