1. Nybil
  2. Garanti og pålitelighet
Jeg ønsker å...

Land Cruiser VX Varebil

SUV 5d

Land Cruiser - VX Varebil - SUV 5d
Pris fra
kr 905 400
Månedsleie fra
Finansiering
2.8 Diesel High Power D-4D
Land Cruiser - VX Varebil - SUV 5d
Super White 2 (040)

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/no/no

Holder deg sikker

Land Cruiser har Toyota Safety Sense, en rekke avanserte førerassistansesystemer.

Kollisjonsvern med syklist- og forgjengergjenkjennelse i mørke


Systemet kombinerer bilder fra et kamera med radarteknologi for å oppdage fotgjengere, syklister og andre kjøretøy i veien når det er lite lys.

Intelligent, adaptiv fartsholder

Den intelligente, adaptive fartsholderen holder bilen i den hastigheten føreren velger og holder en bestemt avstand til bilen foran. Dersom avstanden blir mindre, reduserer systemet farten automatisk og aktiverer bremsene om nødvendig.

EUROCARE - VEIHJELP

Våre biler er bygd for å kunne levere årevis med pålitelighet, men likevel ønsker vi å kunne tilby kundene våre et helt bekymringsfritt bilhold, derfor leveres hver Toyota med 12 måneders dekning av Toyota Eurocare inkludert. Toyota Eurocare sikrer deg veihjelp i hele 40 europeiske land både ved driftsstans uansett årsak, inkludert førerfeil.

Skulle uhellet være ute, har Toyota Eurocare en rekke gode løsninger å tilby slik at du kommer deg videre. Tar du Toyota Originalservice hos et autorisert Toyota-verksted i Norge årlig, eller ved hver 15.000 km (det som først inntreffer), vil du kunne få nye 12 måneder med Toyota Eurocare i inntil 15 år.

TOYOTAS SIKKERHETSLØFTE


Årelang erfaring med bilproduksjon og omfattende forskning sikrer at hver eneste nye Toyota ikke bare er klar for å settes i drift, men den er også til å stole på når du trenger det som mest, også når du ikke tror du gjør det. Med våre avanserte Toyota Safety Sense-teknologier er det endelige målet å eliminere alle uhell i trafikken og skape et sikrere trafikkmiljø for alle.

REPARASJONER

Uhell kan ramme selv de mest forsiktige førere. Heldigvis, enten det er små eller større uhell, kan du trygt henvende deg til Toyotas nettverk av autoriserte verksteder. Våre velskolerte teknikere er forpliktet til å gjennomføre en fullstendig reparasjon som er lagt opp slik at din Toyota skal føres tilbake til sin opprinnelige tilstand.