1. Nybil
 2. Presentasjon
Jeg ønsker å...

PROACE CITY Comfort sideh. bakd.

Lang (L2) 2 skyvedører

PROACE CITY - Comfort sideh. bakd. - Lang (L2) 2 skyvedører
Pris fra
kr 434 300
Månedsleie fra
Finansiering
1.5 Diesel 130

POST https://dxp-webcarconfig.toyota-europe.com/v1/compare-v2/no/no

 • Vår produktsjef Fred Banggren prøvekjørte den nye PROACE CITY lenge før noen av oss andre fikk muligheten - ja, selv før vi fikk registrert bilen. Dette er hans opplevelse.

  Smarte løsninger og høy kjørekomfort

  Ved siden av å by på stor lasteplass, utmerker nye Toyota Proace City seg med smarte løsninger og høy kjørekomfort.

 • PROACE CITY NYHETSBREV

  Meld deg på vårt nyhetsbrev, og vær først ute med å motta nyheter om nye og kommende Proace City utgaver.


Proace City Galleri

Utforsk i 360°

 • Design

  Smidig som en lettvekter, effektiv som en tungvekter

  Med 3 karosserityper og 2 forskjellige akselavstander, kan PROACE CITY enkelt dekke transportbehovene dine. DU får lasteromskapasitet opp til 3,7 m³ for kort og opp til 4,3 m³ for lang versjon. Mannskapsversjonen kommer med bakseter som foldes flatt sammen og en skyvbar lasteromsvegg slik at du kan få alle den lasteromsplassen du trenger.

 • Finn den som passer deg best

  Et bredt utvalg av avanserte bensin- og dieselmotorer med effekter på fra 75 og 130 HK (DIN) og valg mellom 5- eller 6-trinns manuell eller 8-trinns automatisk girkasse. Med klassens beste CO²-utslipp og utmerket drivstofføkonomi finner du en PROACE CITY med et drivverk som passer behovene i din virksomhet.

 • Ekstra plass når du trenger det

  PROACE CITY har en rekke forskjellige interiørløsninger som gir den fleksibiliteten som skal til. Smart Cargo-systemet gir mulighet for ekstra lang last og økt kapasitet med en smart luke i lasteromsveggen.

 • Sikkerhet er del av standardutstyret

  PROACE CITY leveres med valg mellom tre sikkerhetspakker for å være best mulig tilpasset ditt behov. Med standard sikkerhetsutstyr som inkluderer det avanserte kollisjonsvernsystemet, skiltgjenkjennelse, filskiftvarsling med rattkontoll, fartsholder med justerbar fartsbegrensning (ASL) og føreroppmerksomhetsvarsling, kan du være sikker på at PROACE CITY dekker deg.

Full skjerm Lukk

PROACE CITY i pressen

 • Salget starter i Norge i starten av 2020.

  Yrkesbil: Med Proace City skal Toyota inn og kjempe i det knalltøffe markedet for små kassebiler. Men bilen er ikke på veien før i 2020.

 • Her er Toyota Proace City

  tungt.no: Nå kan også Toyota tilby en to-paller. Salget starter på nyåret 2020. • Vi har hilst på Toyota Proace City

  Nybiltester: Toyota kommer nå tilbake i CDV-segmentet (Compact Duty Van) etter en del års fravær da Yaris Verso-varebilen forsvant i 2013.