1. Nyheter
 2. Lanseringer
 3. Toyota Norge | RAV4 GR Sport Presseomtale
Jeg ønsker å...

Prøvekjørt: RAV4 GR Sport

Bestselgeren RAV4 kommer nå i ny sporty utgave – RAV4 GR Sport. Vi har tatt med norsk bilpresse til Luleå for å teste nyheten.

Dette sier norsk bilpresse om RAV4 GR Sport:

 • Motor.no

  “Dette er den beste versjonen av bestselgeren”

  “Motor har kjørt alt av RAV4. Nå har vi kjørt den beste.”

  “Artig nok kan disse leveres på det norske markedet. Utmerkede eksempler på at det finnes både sjefer og ingeniører i Toyota-systemet som vil ha biler som også appellerer til entusiastene.”

 • Nybiltester.no

  “Dersom du har sansen for litt sportslig styling, deilige sportsseter og litt fastere fjæring, så bør du utvilsomt sjekke ut Toyota RAV4 GR Sport.”

  “God kontroll, god fremkommelighet og god komfort er ingen dårlig kombinasjon i en familie-SUV.”

  “Her har du så god elektrisk rekkevidde at du mest sannsynlig gjør unna all hverdagskjøring elektrisk, og når du skal på langtur får du et hyggelig forbruk, og slipper å forholde deg til begreper som ladepause eller ladekø. Med plug-in hybrid har du 19cm bakkeklaring og AWD, noe som gjør at man kommer seg fint fram til hytta, selv om kanskje ikke siste biten av veien dit er asfaltert.”

 • Bilogmotorbloggen.no

  “Det er lett å like RAV4, og spesielt i GR Sport-utgave.”

  “Det er liten tvil om at RAV4 oppfører seg eksemplarisk.”

  “Store, gummierte brytere for klimaanlegget og tydelige knapper settes pris på i en stadig mer skjermbasert verden. Selv volumbryteren har fått tilsvarende gummi-behandling, og knappene for setevarmeren kunne knapt vært tydeligere. Det kommer godt med i vinterlandskapet, selv om det ikke er mer en tre-fire minusgrader under nærmest skyfri himmel.”