Finn din forhandler
Min Toyota

Toyota PrivatLeie

- ny bil uten ekstra gjeld

PrivatLeie er langtidsleie for privatpersoner. Du betaler gjerne en beskjeden startleie basert på bilens pris, inklusive ekstrautstyr, og får samtidig lave månedsutgifter. I tillegg slipper du å ta opp gjeld for å anskaffe ny bil.

Forutsigbar månedsleie
Du velger selv biltype og ekstrautstyr, og langtidsleier bilen over en avtalt periode. Månedsleien baserer seg på valgt modell, utstyr og kjørelengde. I tillegg til selve månedsleien betaler du vanlige driftsutgifter som drivstoff, forsikring, årsavgift og service.

Lav kontantinnsats
Ved oppstart av leiekontrakten betaler du vanligvis en startleie på ca 12,5 % av bilprisen. Startleien gjør at de månedlige terminbeløpene blir tilsvarende lavere.
Ved kontraktens utløp kan du bytte til en ny Toyota
Ved utløp av leieperioden returnerer du bilen til din Toyota forhandler. Er bilen i normal stand med hensyn til slitasje, samt at kilometerstanden er ihht leieavtalen, så påløper det ingen ekstra kostnader. Du vil i god tid før innlevering høre fra oss, slik at du kan planlegge neste bilbytte.

Skatteregler
Siden PrivatLeie er et leieprodukt får du ikke fradrag for renteutgiftene på selvangivelsen. Leie, gebyrer og årsavgift tillegges mva.

Kundefordeler
• Gunstige betingelser
• Forutsigbar lav månedsleie
• Ingen låneforpliktelser
• Lav startleie
• Mulighet for Toyota Alt-i-ett

Dine innstillinger for informasjonskapsler (cookies)

Vi bruker informasjonskapsler på nettstedet vårt for å kunne gi deg en bedre opplevelse. Dersom du er fornøyd med dette, huk av den grønne boksen og fortsett å bruke nettstedet som før. Mer informasjon om hvordan du endrer innstillingene for informasjonskapsler finner du her: Endre mine cookie-innstillinger. 

Bekreft de innstillingene du fortrekker ved å klikke i en av boksene om du er enig eller velge bort om du er uenig.

Forbedrer sikkerheten på Toyotas nettsted og er avgjørende for at nettsiden virker.

Disse benyttes til analyser, statistikk og eventuelle undersøkelser for å gi deg best mulig brukeropplevelse.

Husker påloggingsinformasjonen din, og husker valg du gjør mellom sider for å eksempelvis kunne gi deg en oppsummeringsside.

Gir best mulig opplevelse. Disse husker hvilke Toyota-sider du har besøkt. De gir deg enkelt tilgang til tjenester i nærheten, eksempelvis «finn din nærmeste forhandler». 

Sørger for at de tilbudene og kommunikasjonen du mottar på internett er relevante for deg.