1. Nybil
Jeg ønsker å...

RAV4 HYBRID

 

Kompromissløs. 100% SUV. 100% Hybrid

Utforsk bZ4X

Norges mest fornøyde bileiere

Vi jobber hele tiden for å levere bedre opplevelser for kundene våre. Derfor er det en stolthet og glede å kunne dele at dere har plassert oss på toppen av Norsk Kundebarometer 2023!

Et kraftfullt design

RAV4 er kraftfull og stor. Du legger merke til de elegante LED-lyktene foran og de lange karosserilinjene som strekker seg mot de unike LED-lyktene bak som gir bilen en tydelig og lett gjenkjennelig stil.

En kupé med god plass

Kupeen er designet for å gi god plass og høy komfort for både fører og passasjerer. Interiøret preges av kvalitetsmaterialer, er smart utformet og har alt av moderne teknologi og komfortutstyr.

RAV4, ingen SUV er som den

Takket være den innovative TNGA-plattformen* har den nye RAV4 lavere vekt og lavere tyngdepunkt samtidig som chassiset er stivere og føreren har fått bedre oversikt. Du får en allsidig og anvendelig SUV som kan ta deg dit du vil på en sikker og komfortabel måte.

*Toyota New Global Architecture.

Teknologi

 • Multimedia screen Innsiden i RAV4 rommer en ren, minimalistisk design og innovativ teknologi. Finn den intuitive midtkonsollen blant smart utformet oppbevaringsplass, og koble deretter til navigasjon, underholdning og andre tjenester.
 • Digitalt kombimeter Den oppgraderte 12,3" heldigitale kombimåleren i Toyota RAV4 lar deg tilpasse stilen og innholdet avhengig av dine behov og preferanser. Du kan velge mellom fire forskjellige temaer: Casual, Smart, Sport og Tough samt bytte mellom tre forskjellige oppsett for den ultimate personlig tilpassede skjermopplevelsen. Du vil også kunne tilpasse informasjonen du vil vise, for å lage et oppsett som fungerer for deg.
 • Fjernstyring & Toyota Smart Connect Teknologi løfter alle aspekter av RAV4 – enten om den er parkert eller befinner seg på veien. Før du setter deg i bilen, åpner MyT-appen på smarttelefonen en verden av tilkoblingsmuligheter. Bruk telefonen din til å planlegge klimaanlegg for å kjøle eller varme bilen din eksternt, låse igjen og låse opp dørene, eller til og med blinke varsellysene for å finne bilen din. Toyota Smart Connect løfter hver reise med sømløs skybasert navigasjon, Smart Voice Assist, samt sanntids trafikkinformasjon og veihendelser.

Toyota T-mate. Med deg for en tryggere reise

"T-Mate er en serie med systemer designet for å støtte deg og gjøre kjøring tryggere, enten du er på motorveien, i byen eller parkerer, T-Mate sørger for at du alltid er i trygge hender."
 • Kollisjonsvern Med Autobrems (PCS)

  Vårt kollisjonsvernsystem kan oppdage farlige situasjoner og hjelpe deg med å unngå kollisjoner med andre kjøretøy, fotgjengere og syklister. Det fungerer ved å varsle sjåføren med lyd- og visuelle advarsler og bremseassistanse. Hvis sjåføren ikke klarer å bremse i tide, bremses det automatisk opp for å forhindre eller dempe en kollisjon.

 • Adaptiv Cruise Control/Adaptive Cruisekontroll Med Full Rekkevidde (ACC)

  Dette systemet holder deg på en minimum forhåndsinnstilt avstand fra kjøretøyet foran. Hvis denne avstanden faller, reduserer systemet hastigheten din og til slutt vil bremsene aktiveres og bremselysene aktiveres. Full rekkevidde ACC kan få kjøretøyet til å stoppe helt dersom kjøretøyet foran stopper. En liten trykk på gasspedalen eller ACC-bryteren vil reaktivere systemet. Hvis bilen din er utstyrt med veiskiltassistent ( RSA), vil dette systemet også gjenkjenne fartsgrenser på kjøreruten din og foreslå eventuelle nødvendige justeringer.

 • Blindsone Monitorering (BSM)

  Vår blindsonemonitorering varsler sjåføren om kjøretøy de kanskje ikke har sett i sidespeilene. Dette er spesielt nyttig ved forbikjøringer.

 • Toyota Smarttilkobling – Veihendelser

  Dette systemet varsler sjåføren om lokale farer, for eksempel ulykker foran eller glatte overflater, ved å samle informasjon fra andre sjåfører og vise varsler på kjøretøyets multimediaskjerm. Avhengig av typen multimediasystem som er utstyrt, kan potensielle farer også rapporteres, noe som bidrar til en generell forbedring av trafikksikkerheten.

 • Krysstrafikkvarsel Bak Med Autobrems (RCTA)

  Når du rygger ut av en parkeringsplass, vil dette systemet identifisere alle kjøretøyer som nærmer seg fra venstre eller høyre, varsle deg om dem og sette på bremsene for å unngå en kollisjon.

 • Panorama Parkering Monitor (PVM)

  Parkering er enklere og tryggere med dette systemet som kombinerer bildene fra fire kameraer for å skape en nesten 360° visning av omgivelsene dine.

 • Påminnelsessystem For Bakseter (RSRS)

  Dette systemet varsler sjåføren med en advarsel i cupeen hvis en passasjer eller gjenstand blir igjen i baksetet når du forlater bilen. Avhengig av modell, etter låsing av kjøretøyet, aktiveres nødblinklysene og en hørbar varsellyd.

Toyota T-MATE. Med deg for en tryggere reise

For klasseledende sikkerhetsfunksjoner er Toyota RAV4 bygget med T-Mate – din hjelpsomme kjørepartner. Dette inkluderer Toyota Safety Sense samt andre funksjoner for kjøre- og parkeringshjelp.
 • Toyota Safety Sense RAV4 er bygget med Toyota Safety Sense, som har de nyeste teknologiene designet for å forhindre de vanligste ulykkestypene. Dette inkluderer Pre-Collision System som oppdager og hjelper deg med å unngå kollisjoner med andre biler, fotgjengere og syklister. Den fungerer ved å varsle føreren med lyd- og visuelle advarsler og bremseassistanse. Hvis føreren ikke klarer å bremse i tide, kobles bremsene automatisk inn for å forhindre eller dempe en kollisjon. I tillegg, Intersection Collision Avoidance Support og Emergency Steering Assist-støtte (i dagslys) når du svinger i veikryss og gjør unnamanøvrer.
 • Kjøreassistanse Vår blindsoneovervåking varsler sjåføren om biler de kanskje ikke har sett i sidespeilene. Dette er spesielt nyttig ved forbikjøringer. Toyota Smart Connect - Veihendelser - varsler også sjåføren om lokale farer som ulykker foran, glatt vei osv. ved å bruke informasjon fra andre sjåfører og vise den på multimedieskjermen. Avhengig av multimediasystem kan det også tillates å rapportere inn farer og hendelser, og dermed bidra til å forbedre den generelle trafikksikkerheten.
 • Parkeringsassitanse I tillegg er RAV4 utstyrt med andre innovative T-Mate parkeringsassistansefunksjoner, for eksempel krysstrafikkvarsel bak med autobrems. Når du rygger ut av en parkeringsplass, vil dette systemet identifisere alle kjøretøyer som nærmer seg fra venstre eller høyre, varsle deg om dem og sette på bremsene for å unngå en kollisjon.

Trenger du vite mer om egenskapene til en SUV?