1. Nyheter
  2. Aktuelt
  3. Toyota norges beste merkevare 2022
Jeg ønsker å...

Toyota på topp – YouGov BrandIndex 2022

Toyota topper YouGov BrandIndex 2022 med en score på hele 81.5 %! Det er en økning på 0.2% fra i fjor og betyr at Toyota er Norges mest anbefalte merkevare for andre år på rad. Det varmer våre bilhjerter at så mange av våre kunder vil anbefale Toyota videre til venner og bekjente.

Toyotas ettermarkedsdirektør Steinar Øien forklarer resultatet slik:
– Generelt er Toyota kundene opptatt av et trygt og bekymringsfritt bilhold. I tillegg har Toyota et fantastisk forhandlernettverk som ivaretar kundene på en veldig god måte. God kvalitet på produktene kombinert med et forhandlernettverk som har kundefokus er viktig for Toyotakunden, og noe som de da anbefaler videre.

YouGov BrandIndex er en årlig undersøkelse som tar for seg hvilke virksomheter og merkevarer som er gode på å skape ambassadører. Med andre ord, skape tilfredse kunder som vil anbefale merkevaren videre.

– Bilindustrien er generelt flinke til å skape ambassadører for sine merker. Vi finner hele seks bilmerker på topp 10-listen. Forteller Nordic Marketing Manager Tove Keldsen (YouGov) i en pressemelding. 

*Bildet er hentet fra Yougov sine nettside
Den anerkjente merkevareundersøkelsen måler nordmenns oppfatning av mer enn 350 merkevarer. Undersøkelsen er tilgjengelig i 55 markeder over hele verden og de gjennomfører mer enn 11 millioner intervjuer hvert år.