1. Nybil
 2. Kjøpte Toyota Corolla Cross Hybrid usett
Jeg ønsker å...

Kjøpte Corolla Cross Hybrid usett

Klassikeren Corolla har vært en favoritt hos kvalitetsbevisste sjåfører i en årrekke, og siden 1966 har det blitt produsert hele 40 millioner av den. Nå har Corolla tatt det neste steget og kommer også som en mellomklasse-SUV, nemlig Corolla Cross Hybrid. Vår nyeste SUV er en praktisk og kompakt hybrid, som passet ekteparet Rostad så godt at de kjøpte den usett. Har den stått til forventningene?
Jostein Rostad (70) fra Sandnessjøen er sammen med fruen, to stolte eiere av en splitter ny Toyota Corolla Cross. Opp gjennom årene har de hatt fire forskjellige Toyota-modeller, og nå er de tilbake på klassikeren Corolla – men denne gangen i ny drakt.
 • Firehjulstrekken merkes

  - Et bosted nordpå gjør at firehjulstrekk har noe for seg, selv om vi ikke er så utsatt for det verste været her i Sandnessjøen.

  Ekteparet forteller at de er fornøyde med hvordan trekk på alle hjulene har virket så langt. Corolla Cross Hybrid kommer nemlig også med AWD-i, som gjør den godt rustet for både glatte og bratte bakker.

  – Vi bor litt kronglete til, og merker at systemet kobler seg på der det behøves for å komme helt hjem.

 • Kjøpte bilen usett via nyhetsbrevet

  Jostein har tidligere jobbet hos Toyota, men forteller at det ikke påvirket valget i spesielt stor grad.

  – Det spiller egentlig ikke så stor rolle. Når du først har eid en Toyota og kjent på kvaliteten, servicen, oppfølgingen og annenhåndsverdien, svarer det til manges ønsker om et sorgløst bilhold.

  Mange ville kanskje ventet til de så bilen hos forhandler før de bestilte en ny bil, men for ekteparet var ikke det noe de ventet på. Deres Corolla Cross Executive i Red Premium Mica ble bestilt nærmest ut av Toyotas nyhetsbrev, som omtalte nyheten. 

  – Det er sant. Vi ventet ikke på å se den hos forhandler eller prøvekjøre den. Vi var sikre i vår sak, det var kort og godt «vår bil» og vi bestilte.

Hvorfor hybrid?

– Vi ønsket en hybrid fordi det blir overveiende småkjøring i nærområdet, og vi liker tanken på å kunne kjøre på eldrift. 

Hybrider fra Toyota byr på svært effektiv kjøring – og dette uten å måtte velge mellom helelektrisk eller ren bensinmotor. Med andre ord er det et godt alternativ for deg som ikke har muligheten til å velge el-bil, men som likevel ønsker mange av fordelene.

– Tanken rommer 43 liter, og nå står nålen på halv tank etter 430 km med blandet kjøring. Vi sparer derfor drivstoff, og det blir rimelige kilometer. Og når vi kjører lengre turer nyter vi friheten til å styre unna lading og rekkevidde.

Ny bil – raskere enn forventet

Kontrakten ble underskrevet 1. november, med forventet levering utpå nyåret. Til ekteparets store overraskelse fant de fort ut at bilen lå foran skjema på trackeren - hvor produksjon av egen bil kan følges. Dermed kunne de feire jul med ny bil.

– Det er klart vi ble glade for det, når man leser om leveringsmangel blant mange bilmerker.

Noen grunner til å velge Corolla Cross Hybrid

 • Stor bagasjeplass
 • Store bakdører
 • God plass i baksetet
 • Elektrifisering
 • Hybrid & AWD-i
 • Avansert sikkerhetspakke (Toyota Safety Sense 3)
Corolla Cross Hybrid er fortsatt klar for rask levering! Utforsk modellen og mulighetene dine her:
 
Utforsk bZ4X

Norges mest fornøyde bileiere

Vi jobber hele tiden for å levere bedre opplevelser for kundene våre. Derfor er det en stolthet og glede å kunne dele at dere har plassert oss på toppen av Norsk Kundebarometer 2023!