1. Nybil
  2. Technology
Jeg ønsker å...
  • Intuitivt digitalt instrumentpanel

    Corollas 12,3" digitale kombimeter tilbyr et vell av funksjonalitet. Oppsettet viser alt fra utvalgte medier til viktige kjøredata, og oppsettet er også svært fleksibelt, slik at du kan tilpasse skjermen slik du vil ha den – informasjonen din, på din måte. Fire forskjellige designtemaer, Casual, Smart, Sport og Tough, tilbyr ytterligere muligheter for personalisering.

10,5" multimedia berøringsskjerm med Apple CarPlay

Corolla gjør det enklere enn noen gang å ta det digitale livet med deg på veien. Med Apple CarPlay og Android Auto-kompatibilitet, tilbys rask tilkobling og rask trykkrespons via den 10,5-tommers multimedia-berøringsskjermen. Trykk for å hente frem funksjonen du trenger raskt og nøyaktig, enten det er navigasjon, håndfri telefontilkobling eller Apple CarPlay, eller bruk stemmegjenkjenningssystemet til å ringe eller angi destinasjoner.

Stadig utvikling

Med Over-The-Air-oppdateringer via datatilkoblingen ombord kan din Corolla dra nytte av den nyeste teknologien etter hvert som den blir tilgjengelig, og stadig forbedre dens digitale kapasitet. Denne uanstrengte installasjonen av ny programvare så snart den blir tilgjengelig betyr at du alltid er oppdatert med de aller nyeste funksjonene.

Musikk på veien

Musikk, på samme måte som kjøring, har kraften til å ta pusten fra deg. Toyotas langvarige samarbeid med JBL skaper fantastiske lydlandskap gjennom en kombinasjon av kunst og vitenskap. Hver høyttaler er nøye plassert for en mest mulig dramatisk og oppslukende lydopplevelse, og beriker hvert øyeblikk på veien.

*JBL er modellavhengig

Alltid fulladet

Akkurat som smarttelefonen din er en integrert del av livet ditt, kobles den sømløst sammen med bilen for å bli en integrert del av kjøreopplevelsen. For å sikre at du aldri er utenfor rekkevidde, så finner du et rom under dashbordet med neste generasjons trådløs ladeplate. Det betyr et fulladet batteri uten problemer og uten ledninger.