1. Start your impossible
 2. Mobility
Jeg ønsker å...


UTØVERE    VIDEOER    MOBILITET

MOBILITET

Vi tror på en verden uten begrensninger.

 • Toyota prototyper er vist. Ikke til salgs.

  e-Palette

  En ny mobilitetstjeneste for alle.

  e-Palette er neste generasjon batterielektrisk kjøretøy (BEV) utviklet spesielt for "Mobilitet som en tjeneste" (MaaS*) som bruker teknologier som elektrifisering, tilkobling og automatisk selvkjøring. e-Palette gir mulighet for tjenester som transport og distribusjon for å gjøre hverdagen for kunder enklere.

  *En kombinasjon av selvkjøring og mobiltet som en tjeneste som beskriver Toyotas mobilitetstjenester med bruk av automatiske kjøretøy.

 • Toyota prototyper er vist. Ikke til salgs.

  T-TR1

  Virtuell mobilitetsroboter forsterker menneskers evner.

  Toyotas T-TR1 er en konseptrobot som demonstrerer potensialet i virtuell mobilitet og hvordan robotikkk kan forsterke en persons muligheter til å beholde kontak med andre personer og andre steder.

 • Toyota prototyper er vist. Ikke til salgs.

  LQ

  Bygger et emosjonelt bånd til føreren.

  “LQ” er et konseptkjøretøy som utnytter avansert teknologi til å knytte et emosjonelt bånd mellom kjøretøy og fører med "lære, vokse, elske" som tema for utviklingen. LQ er utstyrt med mulighet for autmatisk kjøring og "Yui", en kraftfull, kunstig intelligensdrevet agent utviklet for å kunne lære av føreren og levere en personifisert mobilitetsopplevelse. Navnet "LQ" uttrykker Toyotas håp om at denne tilnærmingen vil være et stikkord for fremtidig utvikling av kjøretøy som forbedrer relasjonen mellom bil og fører.

 • Toyota prototyper er vist. Ikke til salgs.

  THR-3

  Responsiv og fjernkontrollert robotikk.

  Med design som etterlikner menneskenes myke bevegelser bidrar THR-3 til å gi mennesker større mobilitet i eget hjem eller øke arbeidstakeres ferdigheter og sikkerhet på arbeidsplassen.


 • Toyota prototyper er vist. Ikke til salgs.

  Helt ny Mirai

  Neste skritt for brenselscelleteknologien.

  Den fullstendig nydesignede Mirai er et stort skritt fremover for brenselcellekjøretøy og for et potensielt hydrogensamfunn.


 • Toyota prototyper er vist. Ikke til salgs.

  Sora - brenselcelleelektrisk buss

  Praktisk og miljøbevisst.

  Navnet kommer av de engelske ordene for vannets syklus (sky, ocean, river, air), og denne bussen med brenselceller er raffinert i form og funksjon for å støtte mobilitet for alle byens beboere samtidig som den ikke belaster miljøet med skadelig CO2.

 • Toyota prototyper er vist. Ikke til salgs.

  C+walk T

  En assistent som gjør det enkelt å kommer seg rundt.

  Den stilige C+Walk T er designet for å hjepe personer med mobilitetsutfordringer med å gjøre hverdagslivet enklere og sikrere. Den er elektrisk, kompakt og lett å manøvrere og er klar til avgang så snart du er det.

 • Toyota prototyper er vist. Ikke til salgs..

  Micro Palette

  En robot med personlighet.

  Denne lille roboten ble designet for å utrette noe stort. Enten det gjelder praktisk pakkelevering dør-til-dør eller bidra til å flytte ting på et lager kan Micro Palette gjøre det med et "smil". "Menneskelig" er en viktig del av atferden dens slik at den kan levere med følelse og hjerte til kundene.