e-PALETTE
Den viste modellen er en konseptmodell.
En ny mobilitetstjeneste for alle.
Toyotas første batterielektriske kjøretøy utviklet spesielt for autonom kjøring under de olympiske og paralympiske leker i Tokyo i 2020. Et dusin eller flere e-Palette skal dekke transportbehovene til ledere, frivillige og utøvere ved å gå i en kontinuerlig sløyfe i den olympiske og paralympiske landsbyen.
Motor
Elektrisk
Navigasjon
Autonom kjøring
FOR ALLE
Servicetilbud som møter kundenes behov.
e-Palette kan tilpasses på mange måter, som å lage farger ved å blande maling på en palett. Takket være et flatt og stort interiør uten hindringer og med et lavt gulv, kan den innredes etter brukernes behov, slik som til bildeling, hotellrom eller varehandel.
For næringsvirksomheter
Smartere sammen
Toyota lager plattformer for mobilitetstjenester og har fokus på å skape nye og attraktive egenskaper som kan utvikle verdikjeden og forbedre kundenes liv. e-Palette er et eksempel på hvordan visjonen for sosial mobilitet kan realiseres. Toyota har som mål å gjøre dette i samarbeid med andre tjenesteleverandører og teknologiutviklingsvirksomheter.
Dine personverninnstillinger

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste opplevelsen på siden vår, for å levere tjenester fra tredjeparter, for å hjelpe oss med å forstå og forbedre hvordan nettstedet fungerer, og for å gjøre vår kommunikasjon mer relevant for deg. Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når du selv ønsker.

Endre innstillinger
Les mer om informasjonskapsler