1. Nyheter
 2. Aktuelt
 3. Roadshow 2023
Jeg ønsker å...

Toyota Roadshow 2023

Sammen med driftekongen Fredric Aasbø legger vi ut på Norgesturné til forhandlere landet rundt. Vi tar med oss de feteste sportsbilene våre, og lover en uforglemmelig dag for store og små! De forrige Roadshowene har gått over all forventning, så i år utvider vi programmet til hele 13 destinasjoner! Vi lover fete biler, grilling, konkurranser og ikke minst, den deilige duften av svidd gummi når Fredric spinner opp til drifteshow.
 • “Nå har vi gjennomført Roadshowet to ganger tidligere og jeg gleder meg mer og mer hvert år!”
  – Fredric Aasbø

Kjøreplan Toyota Roadshow 2023

** Arrangementet er gratis **

Opplev sportsbilene GR86 og GR Yaris, offroad-kongen Hilux i GR Sport-drakt og legendariske GR Supra i levende live!

Fra årets Roadshow på Notodden:

 •  

   

  Møt driftekongen Fredric Aasbø

En uforglemmelig opplevelse du ikke vil gå glipp av!

 • TOYOTA GR SUPRA. Den følelsen

  Etter 17 års pause, er det ikoniske Supra-navnet tilbake for å fronte Toyotas GR-modeller. Ytelsene er fintrimmet av TOYOTA GAZOO Racing. Dermed er dette blitt en sportsbil i sin reneste form med perfekt 50/50-vektfordeling, bakhjulsdrift og motorer som får hjertet til å slå raskere både på veien og på bane.

 • GR86. Ekte GR-følelse

  Lukk opp døren til den spennende GR-verdenen, og vær klar til å oppleve virkelig Waku-Doki. GR86 har lav vekt og stylingen er influert av TOYOTA GAZOO Racing. Effekten kommer fra en frontmontert boxermotor på 2,4 liter som driver bakhjulene. Og resultatet? Rendyrket adrenalinpumping for den som sitter bak rattet. 

 • GR YARIS. Endeløs begeistring

  GR Yaris skiller seg fra alle andre i klassen. TOYOTA GAZOO Racing World Rally Team har vært med i utviklingen for å overføre motorsportsteknologi og ekspertise til veien. Denne modellen kombinerer lav vekt, en kraftfull turboladet motor på 1,6 liter og det avanserte GR-FOUR 4WD-systemet for å gi ustoppelig kjøreglede på hver eneste tur.

 • GR HILUX Uansett terreng

  Inspirert av TOYOTA GAZOO Racing, gjør at Hilux GR SPORT skiller seg ut. Sort mesh grill foran med kraftig Toyota-skrift, 17” tofarget sorte GR SPORT lettmetallfelger og hjulbuelister. Innvendig finner du GR SPORT-seter i sort skinn og semsket skinn kombinert med røde sæmmer og karbonfiber-detaljer og GR SPORT-logoer, noe som gir et sporty preg til eventyrene dine.

For førere som elsker å kjøre

Bli kjent med den spennende GR-Serien. Rendyrkede sportsbiler med DNA fra motorsport.
Bli kjent med GR-Serien

Vi sees når vi kommer til deg!