1. Nyheter
 2. Generelt
 3. En god arbeidskamerat
Jeg ønsker å...

En god, trygg og lojal arbeidskamerat

NYE TOYOTA PROACE
For gutta i Numedal Hytteutvikling AS er plass, fremkommelighet og komfort avgjørende for en effektiv arbeidsdag. Nye Toyota Proace oppleves som en god, trygg og lojal arbeidskamerat. Legenden Toyota Hiace forsvant for noen år siden - etter mange år som klart førstevalg blant varebilkundene. Nå er det arvtakeren Proace som gjelder.
 • Øverst på Vegglifjell i Buskerud er arbeidslaget godt i gang med å sette opp en moderne hytte designet av arkitektene hos Snøhetta.

  – Hiace var jo en kjempebil, men den ble jo ikke akkurat yngre med åra den heller, sier Petter Alfredsen, tømrer og styreleder i Numedal Hytteutvikling AS.

  Han legger også til at de ofte kjører på veier som ikke er brøytet, så de er avhengig av god fremkommelighet. – Å kjøre nye Proace er som å kjøre en god personbil. Ingen tvil om at kjøreegenskaper og komforten er blitt betydelig bedre på Toyotas varebil.

 •  

  "Proace er en av de bedre tohjulstrekkerne jeg har kjørt"

  Petter Alfredsen, tømrer og styreleder i Numedal Hytteutvikling AS.

Se film med nye Proace her:

Moderne og praktisk

Nye Proace oppleves som en god, fornuftig, moderne og praktisk bil, og den er utvilsomt blant de aller beste alternativene i dette segmentet. En stor fordel er ettermarkedet, der få leverer bedre enn Toyota. Dette får betydning for restverdien, og det er en trygghet å ta med seg på veien.

 •  

  "Det er mange smarte rom, både under setet og bak seteryggene. Volumet i lasterommet er lett å utnytte. Det er stort og firkantet, men det er det som funker."

  Petter Alfredsen

   

  Får jobben gjort

  Proace har løsningene for transport av store kolli eller mange mennesker. Med 11 forskjellige varianter, lengder og dørkonfigurasjoner, finner du en modell som kan hjelpe deg til å løse dine daglige utfordringer.

 •  

  Mange gode valgmuligheter

  Proace leveres i tre forskjellige lengder. Lasteevnen har økt med rundt 200 kilo i den nye utgaven og er nå på 1.000 – 1.400 kilo, avhengig av motorvalg. Små og store oppbevaringsrom gir praktiske løsninger for håndverkere på jobb.

   

  "For oss er det også en stor fordel med treseter. Vi er ofte tre personer på jobb og da klarer vi oss med én bil."

  Petter Alfredsen